Jump to content

roberto30

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://legalis

Nedavni posjetitelji profila

716 pregleda profila
  1. Potpisano nije ništa a oglasna ploča mi nije nekako dokaz. Kako ja mogu znati sto je na oglasnoj ploči pa ne idem u sud svako jutro kao u dučan da čitam oglasne ploče na sudu? Oprostite nisam htio uvrjediti. Oni se vade da je netko potpisao na adresi na kojoj nitko ne živi 2006 god. Mogu dokazati da na toj adresi nitko ne živi a i od 2006 g je prošlo 13 god ??? I koje su to kamate i kolike da bi se dug pretvorio u toliki??? 2004 god kad je dug nastao supruga je još imala djevojačko prezime ??
  2. Tako i ja mislim. Kakav je to zakon da ja moram dokazivati?Pa ako nije zadtara neka se onda Hanđeković oćituje na koji način nas je obavjestio ili se pokušao naplatiti od 2006 god od kad je pravomočno? Onda tako mogu poslati svim građanima RH i potraživati pare bez dokaza,pa neka narod dokazuje. Ne razumjem ???????
  3. Evo baš danas prijatelj koji radi u fini u zg koji je revizor kontaktirao sam ga on mi je rekao da nikada nije bilo nikakvih potraživanja na fini od njihove strane ni strane t-coma. A što se tiče nekretnina i ostalog supruga nema ništa na sebi tako da ne vjerujem da su išta i tamo potraživali. Uglavnom za sud ne znam ali za Finu sam 100% siguran???Ali provjerit ću i sud. Hvala puno od ❤👍..
  4. Sad mi je puno jasnije. Onda najbolje da tražim finu zadnjih 10 g ispis dali je bio pokušaj ovrhe ako nije a nije jer su se imali gdje naplatiti onda dokazujem da smo u pravu? Zar ne ? I puno hvala na pomoći nadam se da mi je sad jasnije. Bar mislim da je. Hvala još jedan put. 👍👍
  5. Nije se odgodio prijenos jer fina i dalje skida i svaki mjesec nam banka pošalje koliko su skinuli. Da sud je dostavio ali se jos nisu oćitovali. Bar nije ništa stiglo
  6. Oprostite. Nije mi gramatička jača strana pa možda loše pisem. Ali nekako mi logika govori da oni neće priznati svoju krivicu.Jer svi mi govore i ovo što sam njuška po netu da je zastara nakon 10 g.
  7. Da sud im je dostavio žalbu. Oni su mi danas rekli da su se oćitovali jos prije mjesec dana advokat mi kaže da još nije ništa dobio a nismo ni mi. A onda su mi rekli da oni o tome ne moraju prićati ni izjašnjavali se da bi nakon 2 mln rekla da po njima nije zastara.
  8. Odvjetnik mi je napisao žalbu ili što već. Poslao je na sud gdje se postupak obustavio. I kod mene i odvjetnika je došlo da se novci stavljaju na neki posebni račun od fine. Ali nije mi jasno ako je 2006 god postalo pravomočno zašto su sjeli na račun 2019.g. znači nakon 13 god. A nikad nije dosla ni opomena ni upozorenje niti je ništa potpisano? Rekli su mi da se obratim javnom biljezniku koji je vodio slucaj. Javni biljeznik mi je rekao da oni po zakonu drze spise do 5 god nakon 5 gidina ih se rjesavaju tako da ni oni nemaju ni jedan dokumenat. Stvarno mi nista nije vise jasno.
  9. Imam pitanje? Moja sadašnja supruga s kojom sam u braku vec 13 god navodno je ostala prije braka još 2004 god dužna t-comu nekih 5000 kn. Znači prije 15 god dok smo jos hodali sto sad nije bitno osim promjene njenog prezimena 2006 godine. Budući da radi u trgovini 7 g. u 6.mj ove godine otisla je kao i uvjek 15.6. dignuti plaću. Na banci su joj rekli da je blokirana.Otišla je na finu da vidi zbog čega. Na fini su joj dali brdo papira gdje Hanđeković i partneri potražuju za taj dug koji je po njima postao pravomočan u 4.mj 2006 godine potražuju 15 000 kn. U međuvremenu nama nije dolazila nikakva opomena niti nagovjest za taj dug iz 2004 g. Znači ako je rješenje postalo pravomočno 2006.g zašto su čekali do 2019.g da krenu u ovrhu. Koliko sam cuo dug za teleoperatere je 10g nakon čega bi trebala nastupiti zastara. Otisli smo kod odvjetnika koji nam je potvrdio isto i sastavio žalbu. Nakon par dana došla je obavjest da se trenutno dug obustavlja dok se ne ustanovi tko je u pravu.Medutim njoj od onda skidaju 1/3 plaće koji navodno stoje na nekom računu Fine. Zanima me dsli je stvarno zastara i do kada se gospoda Ođaković trebaju oglasti budući da se još nisu oglasili? Evo 15.9. dolazi 4.mjesec da će opet skinuti 1/3 što znači da svaki mjesec skinu 1600 kn što bi ovaj mjesec bilo 6400 kn. Kad nazovemo Ođakovića kažu gospodine mi se vama nismo duzni nista reci ali i dalje tvrde da nije zastara a kod odvjetnika jos nije stiglo nista osim da je obustava i da je novac na posebnom računu Fine? Zanima me dali je nastupila zastara nakon 13 g od pravomočne i kad će se oni više oglasiti i dali postoji rok za njihovo oglašavanje? Pomoć i HVALA !
  10. Evo ovako!Imam baku koja je imala samo moju pokojnu majku.A majka je imala samo mene.Baka baš i nije sva svoja 2 puta se ljećila napsihijatriji i ima šifre F45.0 i F.32.Nakon majčine smrti je počela na mene i oca gledati kao na neprijatelje.Iako smo je mi obilazili i kokliko smo mogli vodili o njoj računa. Da skratim baka je svu svoju imovinu darovnim ugovorom ostavila svojoj sestri koja ima 85 god. sestra nije gubila vrijeme i uknjižila se kao vlasnik stana. Mene zanima buduči da baka ima psihičkih problema još od 95.g dali ja mogu zatražiti poništenje ugovora i na koju caku. Ili dali bar mogu tražiti mamain i od pokojnog djeda dio. Ako išta mogu molim vas da mi pomognete jer to je sve što mi je ostalo od majke..Ili ako krenem u postupak dokazivanja i baka umre u međuvremenu a spor ne završi čiji je stan ?dali i dalje njene sestre. hvala-.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija