Jump to content

elena84

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav...naime imam dugovanje prema zabi iz 2008. nezaposlena sam te nikako da otplatim taj dug. Zanima me slijedeće, da li ukoliko kupim auto koji je duplo manje vrijednosti od cjelokupnog duga, da li može biti predmetom ovrhe s obzirom da ne pokriva ni polovinu duga?
  2. hvala vam....nemam zabranu napuštanja RH. znam da je Njemačka stavila zabranu na dvije godine, ali postoje neka zanimanja zbog kojih primaju radnike iz RH.
  3. Pozdrav! trebala bih hitno informaciju, da li ja kao okrivljena i osuđena na godinu dana zatvora, odnosno 2 godine uvjetne kazne smijem otići iz hrvatske primjerice u njemačku i tamo se prijaviti i tražiti posao? hvala unaprijed!
  4. elena84

    prevareni

    Trebam pravnu pomoć, naime prevareni smo od strane jednog poduzeća koje trebalo slati radnike u Englesku na godinu dana, ispostavilo se da je na kraju čovjek pobrao lovu i zatvorio ured. Plaćali smo po 180€ kao nekakvo osiguranje na radu. Sad mene zanima da li mi kao oštećeni imamo ikakvu ili nikakvu šansu za povratom tog novca, tajnica koja je radila s njim ga je prijavila policiji kao i nekoliko desetaka oštećenih i rekla da se obratimo odvjetniku koji će za neku manju naknadu nas zastupati. Znači zanima me s pravne strane da li uopće ima smisla bacat novce i vrijeme ako ćemo na kraju ostati bez novaca? Unaprijed se zahvaljujem!
  5. u subotu sam pobrala kaznu za parkiranje od 500 kn i s obzirom da nisam kažnjavana i nažalost sam nezaposlena zanima me da li mogu napisat zamolbu da mi se napiše upozorenje umjesto da platim kaznu? i kako napisati zamolbu! hvala vam unaprijed!
  6. imam sljedeći problem, dugovanje od 56.500 kn po tekućem rn u zg banci od 16.10.2008.- u četvrtak sam dobila od JB rješenje o ovrsi nad cjelokupnom imovinom,no međutim ja sam nezaposlena i nemam nikakve imovine osim nekog malog skutera koji nema neku vrijednost. zanima me što da radim,ne bježim od duga čak štoviše pokušala sam se nagoditi sa bankom no međutim nisu htjeli. što i kako dalje, piše da u roku od 8 dana uložim prigovor ali nemam osnove za to-dug postoji i to je to. s obzirom da sam u braku,zanima me da li mogu teretiti mog supruga? molim vas pomozite mi!
  7. to sam si i ja mislila...nažalost bila sam premlada i glupa kaj se nisam borila za svoje radno mjesto iako nisam bila kriva...novac je bio u blagajni i našla se pogreška,klijentu se uplatio novac i problem riješen....nikad ne bih uzela novac koji nije moj,inače ne bi ni prihvatila posao u banci..i što sam sve radila za voditeljicu i na kraju mi zabije nož u leđa... moglo se to na drugačiji način riješiti a ne otkazom..dokazala sam im svoju vjernost i bila predobar radnik, dobila ne znam kolko pohvala i eto ga na....ma... baš sam ljuta i dan danas...užas...otad ne mogu naći posao nikako...u dugovima do grla,čekam sam da me uzbace na ulicu još...
  8. da sam dobila posao vjerojatno ne bih postavljala ova pitanja... htjela bih se opet prijavit kod njih na natječaj pa me zato zanima...
  9. super...hvala vam puno! i samo još jedno pitanje vezano uz sve to...s obzirom da bi bio isti poslodavac, da li oni imaju moje podatke zbog čega sam dobila odnosno dala otkaz? radi se o zg banci
  10. znači ponovo bih mogla raditi u istoj banci? jer u biti su mi kao izašli oni u susret i rekli da nek ja napišem zahtjev za sporazumnim otkazom da mi ne bi pisalo u radnoj knižici da sam dobila otkaz zbog skrivljenog ponašanja.
  11. ovako situacija je sljedeća...radila sam u banci 2007. godine i imala višak u blagajni od 10 000 kuna...na kraju se našla pogreška i klijentu je naravno uplaćen novac, no međutim sam ja dobila otkaz zbog skrivljenog ponašanja... sad me zanima da li se više ne smijem prijavljivat na njihove natječaje, odnosno više neću moći nikada raditi za njih ili postoji neka caka?? please neka mi netko odgovori !!!!
  12. trenutno sam nezaposlena i imam jako veliki dug u banci po tekućem računu od 10/2008. nemam nekretnina niti pokretnina pa me zanima postupak utuženja! da li i što bi mi mogli uzeti a ako ne koji je daljnji proces... hvala...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija