Jump to content

Nikky

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postovanje, Darovao bih automobil svojoj sestri (brat - sestri) pa me zanima sto sve treba napraviti i dali postoje neki porezi koji se moraju podmiriti. Automobil je 16 godina starosti. Najlijepse zahvaljujem na savjetima.
  2. Molim Vas, Pa zar niti jedan odgovor!!! Hvala!
  3. Molim nekoga za odgovor na sljedece pitanje, Da li hrvatski drzavljanin,pomorac s prebivalistem van Hrvatske moze izvaditi i ima pravo na hrvatsku pomorsku knjizicu i svjedodzbe?? Moim pomagajte, Hvala!!!
  4. Pa zar nema nitko da odgovori????
  5. Molim ako netko zna!!! Vjencan sam za osobu koja bi zeljela ostvariti hrvatsko drzavljanstvo.Ja sam hrvatski drzavljanin s boravistem u Hrvatskoj.Koja je najkraca procedura i koji su koraci u stjecanje istog??Kome se je najbolje obratiti?? Molim za pomoc!!
  6. Molim za pomoc, Dali netko zna na koji se nacin stekne hrvatsko drzavljanstvo ako je stranac zakonito vjencan za hr.drzavljanina u Hrvatskoj?? Puno hvala!!!
  7. Molim Vas za odgovor na prethodno jer se nemam kome obratiti. Hvala!!!
  8. Postovani!!! Ima li netko za odgovor?? Naime moja rodjakinja je koristila usluge odvjetnika u svom slucaju razvoda iz vanbracne zajednice. Odvjetnik joj u apsolutno nicem nije pomogao te je na kraju trazio 30ak tisuca kuna za usluge. Kakve su odvjetnicke tarife te dali netko moze pomoci. Takodjer,ona je i samohrana majka koja zivi u iznajmljenom stanu vrlo niskih primanja. Takodjer racun za usluge nikada nije ispostavljen.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija