Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

silva99

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Baš vam hvala na brzom odgovoru. Znači nema opcije paušalni obrt vezano za masažu ili njegu tijela, uz mirovinu? Baš sam na muci kako ovo realizirati s obzirom na šumu informacija i zakonskih odredbi .Hvala još jednom.
  2. Poštovani, kao viša medicinska sestra željela bih otvoriti paušalni obrt za masažu i njegu tijela( kako god se zvalo). Uz moju bazičnu struku imam položene tečajeve nekoliko različitih vrsta masaža...ali ne znam da li je to dovoljno i šta uopće mogu otvoriti a da ne moram polagati majstorski ispit? Hvala-
  3. Poštovani, idem u prijevremenu starosnu mirovinu,bavim se i najmom apartmana ljeti, a uz to bih željela bih htjela legalno raditi masaže .Ne znam kroz koju formu bih dodatno radila masaže i kako bi se to uz mirovinu i paušalno oporezivanje iznajmljivanja obračunavalo porezno? Molim vaš odgovor jer sam se pogubila od pretraživanja po internetu.hvala.
×