Jump to content

ceponja

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ima sličan problem..i meni se to čini ka Sizifov posao... iskreno nakon 27mjeseci brakorazvodnice, ne pokretanje imovinske parnice, ako ne mogu tu alimentaciju naplatiti...katastrofa od :Pravosudja i zakona..
  2. kalupu ja sam zatražila ovrhu za neplaćanje 3godine alimentacije, i on je odgovorio tužbom na to...( ja odgovorila na tužbu - protutužbom--da se to odbaci , nastavi ovrha ) međutim to stoji već od 17. 12. 2008..i dalje.. i već sam prije otvorila temu na to što sad dalje??!!! tako da ni to nije baš neko rješenje...čini mi se...ka labirint...
  3. Ima li koji moderator koji bi mogao odgovoriti???!!! Pred zidom sam, što dalje, da ubrzam proces i da se ta ovrha izvrši!!!! ( a ne unedogled tužbe na ovrhu... )
  4. A što kad u većini slučajeva, pogotovo zaposleni kod privatnika, smanjuju na minimalac iznos plaće???
  5. Na osnovu pravomoćnog rješenja o alimentaciji, stavila sam ovrhu za neplaćanje iste unazad 3godine, postupak pokrenut u srpnju/2008g, odgovoreno njegovom tužbom u prosincu, (nema ništa , sem auta kojem rapidno pada vrijednost,ali dovoljno da se tu naplati još uvijek ) 17.12 odgovor protutužbe na njegovu tužbu i od tada predmet miruje. Konkretno što dalje napraviti da ubrzam proces???.. s obzirom da bi se ovrha trebala naplatiti s osnova pravomoćnog rješenja o alimentaciji, te da se u pravilu može naplatiti i od nekretnine i pokretnina!
  6. užas, nažalost kod nas je još uvijek i problem to, da se majka smatra majkom... suprostavite se zakonu../ ako škodi dijetetu, neko vrijeme ne dajte dijete. / znam kako to zvuči, ali niko ne može zaštiti svoje dijete sem vas/ iz vlastitog iskusta govorim, ( izjavom na sudu,u tom momentu sam se suprostavila svima/ gdje je tek tada sutkinja uvažila, da otac ide psihologu ) teške su to bitke, ali tražite psihijatrisko vještačenje majke, u međuvremenu dobijate na vremenu,da zaštite dijete. I isto tako, uložite prigovor i tražite promjenu časne sutkinje/suca. Potražite pomoć dječje pravobraniteljice sa svim tim dokazima.
  7. lapsus baš lijepo što imamo tebe
  8. 1530 kn je po članu obitelji.
  9. srećom ,,,konačno završeno nakon 27mjeseci. Katastrofa, sud bi to trebao nakon godine dana max. odraditi. sretno..svima.. promjena sutkinje, (naravno da me nisu obavijestili ) pisanje 2 požurnice, i druga je rezultirala pomakom, tako da ne odustajete od požurnica.
  10. da, imam istu situaciju i nosim uvijek preko granice i rodni list.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija