Jump to content

Draganec

Korisnik
 • Broj objava

  945
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  2

Draganec je zadnji put osvojio dan siječanj 15 2015

Draganec objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O Draganec

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

5135 pregleda profila
 1. Suprugi status njegovatelja HRVI-a?

  Postovani buda2. Lezim na Urologiji kojom prilikom dr. spec. Kaze da nama ovlasti za navedena pomagala. Moze propisati pelene i sl. Uz njega stoji Neurolog i " tandrlja i bode" po donjim ekstremitetima kao po drvu. Prqmrlja nesto i pita me zasto sam na Urologiji? To je za Neurologoju. Zajednicki dogovore u Ponedjeljak CT ako bude islo jr to navodno nije hitno. Potom kuci do nalaza i daljnjeg postupanja. Neurolog ima ovlasti za kolica, krevet itd. Daje mi do znanja da nikad vise nebudem mogao na noge zbog raka. Koji je trenutno otiso u noge, Kraljeznica kad krene, funkcioniranje ce biti 0. Eto jako sam vesel skupa sa obitelji.👍 Sta bi ti napravio?
 2. Suprugi status njegovatelja HRVI-a?

  Koja komisija?
 3. Suprugi status njegovatelja HRVI-a?

  Ok zahvaljujem. Trenutno sam u bolnici. Trazit cu spec. da mi napise vazecu dokumentaciju za bolest. Kolica bi trazio obzirom da mi natkoljrnica, potkoljeniica, stpala i prsti trncoi drveni i nisam pokretan. Mozda imas inf. koliko stoje kolica, bolnicki krevet i trgovina? Oporavak prema prvim inf, je neizvjestan zbog metastaza. Navodno otislo u kosti.
 4. Suprugi status njegovatelja HRVI-a?

  Ok. Znaci specijalista te potm sa papirima u Ured drž. uprave u mjestu prebivališta.
 5. Suprugi status njegovatelja HRVI-a?

  U redu zahvaljujem. Imali kalav naputak, pravilnik il' sl.
 6. Molim, tko zna da mi odgovori kako da mi supruga stekne pravo njegovatelja. Naime, Toliko mi je naruseno zdrav. stanje pokretnosti da jednostavno nisam u stanju o sebi voditi potpunu njegu. Kako nezaposlenu suprugu uputiti za ostvarivanje prava. Molim hitnost za odgovor.
 7. Visoki US rjesio zalbu. Vracen spis na US.

  Informirat cu se u pisarnici 2 puta tjedno o stanju spisa. Jedino tako. Hvala na odgovoru Ruby_
 8. Visoki US rjesio zalbu. Vracen spis na US.

  Žao mi je sto nema nikakovog odgovora. U pisarnici Visokog us-a su mi rekli da bi Upravni sud kroz nekoliko dana trebao izvjestiti tuzitelja i tuzenika. Pitam se dal postoji kakova zakonska norma za postupanjem?
 9. Zasticeni racun mirovine i davanje punomoci?

  Borbena7 zahvaljujem na odgovoru.
 10. Mirovvinu koju podizem u banci je pod zasticenim racunom. Zbog loseg zdravstvenog stanja zelim dati punomoc za podizanje mirovine svom sinu. Prima placu u drugoj banci i nema blokade. Da li ce u slucaju davanja punomoci FINA ovrsiti njegov dio place zbog moje blokade u FINA?
 11. Postovani. Visoki upravni sud rjesio predmet po zalbi i vratio spis na donosenje Rjesenja nazad Upravnom sudu. Koji su rokovi za odgovor i obavijestit mene kao tuzitelja? Spis sluzbeno zaprimili 12.06.2018.
 12. usporedni izračun mirovina

  Postovani avatar108. Živi i zdravi bili u mirovini. Koliko staža, a i toliko uživali u mirovini. Zasluženo!!👍
 13. usporedni izračun mirovina

  Molim Vas avatar108. Obrazložite mi citirano.
 14. odvjetnik ne zeli vratiti papire

  Ima li odvjetnik kakova potrazivanja novcanih prema tebi? Mozda je to jedan od razloga, a drugo, pretpostavljam da si mu na vrijeme otkazao punomoc ako su bili valjani razlozi za to i obavijestio nadlezne... sud. U pisarnici u spisu predmeta na sudu bi trebali biti tvoji papiri. Da. Nije posteno.
×