Jump to content

Draganec

Korisnik
 • Broj objava

  958
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  2

Draganec je zadnji put osvojio dan siječanj 15 2015

Draganec objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O Draganec

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

5221 pregleda profila
 1. Inv. iza smrti HRVI?

  buda2 zahvaljujem na odgovoru.
 2. Inv. iza smrti HRVI?

  Da u pravu si. Da li je supruga nasljedjuje?
 3. Pravo na invalidninu supruge umrlog HRVI? Ima li prava ?
 4. Mirovina udovice hrvi?

  Da. Na zalost toliko im je potrebno za obradu spisa. Medjutim isplata mirovine je sa zaostacima od dana podnosenja zahtjeva,u lipu.
 5. Obzirom da nisam imao TRAJNI status HRVI-a od stupanja Pravilnika o prevodjenju od 1995. zakljucno sa 01.01,1996. ,nemam pravo na prevodjenje.Trajno sam dobio 2009. Do tada sam imao privremeno. Od 2002, po 20%, a 2009. 30% trajno. U mirovini sam od 2000. Tako je tom prilikom Visoki sud donio presudu u korist Tuzenika. Od daljnje borbe sam odustao. Komentara na sve do sada nema svrhe.
 6. Novi zakon o braniteljima i prodavanje magle braniteljima

  Najzalosnije u toj cijeloj prici je sto moras dokazivati istinu, koja ce potrajati i kostati zivaca. Nisi jedini.
 7. Mirovina udovice hrvi?

  Da li joj pripada 70%, 75% ili 80% od suprugove mirovine, ili puna mirovina?
 8. Uvecanje mirovine po borbenom sektoru?

  Hvala Hanza na odgovoru.
 9. Postovani kolege. Ako je bilo slicnih pitanja po gornjem naslovu, oprostite, omaklo mi. Molio bi odgovor tko zna. Pitanje: Da li od 01.01.2019. dobivam uvecanje mirovine po provedenom priznatom borbenom sektoru? U mirovini sam od 2000. g. Trajni RVI od 2009. Treba li podnijeti kakav Zahtjev ili sl. Imam 2015 dana bs.
 10. Visoki US rjesio zalbu. Vracen spis na US.

  Samo da nadopunim da 773 otvaranja po temi i zaintetesiranost za odgovor pojedinaca koji su ostvarili navedeno pravo prevodjenja cina Pravilnikom, govori sve.👍
 11. Visoki US rjesio zalbu. Vracen spis na US.

  Tvrde isto i gotovo prepisano. Zasto po tom za jedne vrijedi primjena Pravilnika i priznavanje prevodjenja HRVI-a u vise zvanje, a za neke ne vrijedi. Sva poslana moja dokumentacija je bolja od mog kolege gdije smo iste god. otisli u mirovinu ali sa ralicitim postotkom invalidnosti. Ima manju invalidnost, a vecu mirovinu i mladji je od mene ravno 9 god. ali cin Samostalnog insp. Bio pol. Narednik. Eto.
 12. Visoki US rjesio zalbu. Vracen spis na US.

  Nema zainteresiranih za odgovor. U svemu tome se vidi jos jedan vid diskriminacije. Zdravlje otislo u pm, nepovratno i i ma nista. Jel to posteno!?
 13. Visoki US rjesio zalbu. Vracen spis na US.

  Eto. Visoki US odbio zalbu tuzitelja ( mene) i ostaje na snazi prvostupanjska presuda. Zato jer sam otisao 2000. u mirovinu, a Pravilnik o prevodjenju cinova donesen 2005. kada sam i dobio vise zvanje, ali zapravo isto na kojem sam i radio do umirovljenja. Ne pise nista da imam pravo na prigovor, zalbu ili sl. Vasa misljenja. Imam li pravo na kakovu zalbu, prigovor ili sl. Kada usporedim prvostupanjsku presudu i presudu Visokog us na zalbu, skoro " doslovce" prepisano. Sta sada?....,"fuckati"
 14. Suprugi status njegovatelja HRVI-a?

  Postovani buda2. Lezim na Urologiji kojom prilikom dr. spec. Kaze da nama ovlasti za navedena pomagala. Moze propisati pelene i sl. Uz njega stoji Neurolog i " tandrlja i bode" po donjim ekstremitetima kao po drvu. Prqmrlja nesto i pita me zasto sam na Urologiji? To je za Neurologoju. Zajednicki dogovore u Ponedjeljak CT ako bude islo jr to navodno nije hitno. Potom kuci do nalaza i daljnjeg postupanja. Neurolog ima ovlasti za kolica, krevet itd. Daje mi do znanja da nikad vise nebudem mogao na noge zbog raka. Koji je trenutno otiso u noge, Kraljeznica kad krene, funkcioniranje ce biti 0. Eto jako sam vesel skupa sa obitelji.👍 Sta bi ti napravio?
 15. Suprugi status njegovatelja HRVI-a?

  Koja komisija?
×