Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Draganec

Korisnik
 • Broj objava

  961
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  2

Draganec je zadnji put osvojio dan siječanj 15 2015

Draganec objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O Draganec

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

5336 pregleda profila
 1. Pljenidba imovine

  Mislim da su"forme" radi oni obavili svoje.
 2. Pljenidba imovine

  Da li prilikom popisa pokretnih stvari iste odvoze ili pecate do dolaska kupca?
 3. Paraplegija?

  Da li je tko od branitelja i hrvi Domovinskog rata ostvario status inv. na temelju navedene bolesti, a da je posljedica rata? Da li mozda tko ima krevet bolnicki podesiv ( gore-dolje, podesivo uzglavlje) da pokloni, proda? Moderatore! Izvinite, nije oglas nego hitna potreba. Kolica sam dobio ali krevet mogu zaboravit od strane hzzo-a.
 4. Inv. iza smrti HRVI?

  buda2 zahvaljujem na odgovoru.
 5. Inv. iza smrti HRVI?

  Da u pravu si. Da li je supruga nasljedjuje?
 6. Pravo na invalidninu supruge umrlog HRVI? Ima li prava ?
 7. Mirovina udovice hrvi?

  Da. Na zalost toliko im je potrebno za obradu spisa. Medjutim isplata mirovine je sa zaostacima od dana podnosenja zahtjeva,u lipu.
 8. Obzirom da nisam imao TRAJNI status HRVI-a od stupanja Pravilnika o prevodjenju od 1995. zakljucno sa 01.01,1996. ,nemam pravo na prevodjenje.Trajno sam dobio 2009. Do tada sam imao privremeno. Od 2002, po 20%, a 2009. 30% trajno. U mirovini sam od 2000. Tako je tom prilikom Visoki sud donio presudu u korist Tuzenika. Od daljnje borbe sam odustao. Komentara na sve do sada nema svrhe.
 9. Novi zakon o braniteljima i prodavanje magle braniteljima

  Najzalosnije u toj cijeloj prici je sto moras dokazivati istinu, koja ce potrajati i kostati zivaca. Nisi jedini.
 10. Mirovina udovice hrvi?

  Da li joj pripada 70%, 75% ili 80% od suprugove mirovine, ili puna mirovina?
 11. Uvecanje mirovine po borbenom sektoru?

  Hvala Hanza na odgovoru.
 12. Postovani kolege. Ako je bilo slicnih pitanja po gornjem naslovu, oprostite, omaklo mi. Molio bi odgovor tko zna. Pitanje: Da li od 01.01.2019. dobivam uvecanje mirovine po provedenom priznatom borbenom sektoru? U mirovini sam od 2000. g. Trajni RVI od 2009. Treba li podnijeti kakav Zahtjev ili sl. Imam 2015 dana bs.
 13. Visoki US rjesio zalbu. Vracen spis na US.

  Samo da nadopunim da 773 otvaranja po temi i zaintetesiranost za odgovor pojedinaca koji su ostvarili navedeno pravo prevodjenja cina Pravilnikom, govori sve.?
 14. Visoki US rjesio zalbu. Vracen spis na US.

  Tvrde isto i gotovo prepisano. Zasto po tom za jedne vrijedi primjena Pravilnika i priznavanje prevodjenja HRVI-a u vise zvanje, a za neke ne vrijedi. Sva poslana moja dokumentacija je bolja od mog kolege gdije smo iste god. otisli u mirovinu ali sa ralicitim postotkom invalidnosti. Ima manju invalidnost, a vecu mirovinu i mladji je od mene ravno 9 god. ali cin Samostalnog insp. Bio pol. Narednik. Eto.
 15. Visoki US rjesio zalbu. Vracen spis na US.

  Nema zainteresiranih za odgovor. U svemu tome se vidi jos jedan vid diskriminacije. Zdravlje otislo u pm, nepovratno i i ma nista. Jel to posteno!?
×