Jump to content

recesija

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prvo da se pohvalim da sam položio kako opći tako i posebni dio! Što se tiče općeg dijela čitanjem na ovom forumu mislio sam da je puno lakši nego što se na kraju ispostavilo,jel to bilo zbog lošijeg ždrijeba ispitivača ili ... Što se tiče Zup,Zus i Uredskog poslovanja koje nas je ispitivala poznata stroga gospođa sa punđom bilo nam je čista katastrofa. U sobi je sjedilo nas 13 i ona je samo redom rešetala sa svim pitanjima.Uopće nismo imali vremena posložit odgovor u glavi već odmah ono što se kaže u glavu.Više od pola nas je palo Zup,Zup dok ih je 2,3 palo oba ispit. Ustav nas je pitalo kao da smo saborski zastupnici kao i Sustav državne uprave koji se ova dva vode kao jedan predmet. Od nas 4 dvoje je palo. Europska unija je bila polulagana ako znaš. Službenički isto tako.Lokalna obavezno novi zakon pročitati i znati. To mi je trenutno na pameti,čisto da vas upozorim da dosta dobro naučite. Skripte koje kolaju moraju u potpunosti biti obrađene,znači nema ovo znam ovo me neće pitat,ali su dovoljne za prolaz. Puno sreće i pozdrava!
  2. Može i meni na jakelava@net.hr Unaprijed hvala!
  3. Može i meni na : jakelava@net.hr ! Unaprijed hvala!
  4. Ja radim na carini i trebao bi ubrzo polagati DSI.Naime,prije 20 dana sam potpisao prijavnicu i poslao je u Ministarstvo financija i čekam da me obavijeste kad ću polagati državni. Zanima me kad ste vi to napravili i kad ste pozvani,tj. koliko dana prije ovog datuma. Učim po skriptama ,a isto tako nabavio sam audio -zapise od jednog gospodina iz Zagreba kojemu i ovog puta zahvaljujem. Audio -zapisi su isti kao i skripta prema tome ne vjerujem da se može pasti,ako se uči samo iz skripte + najnovije promjene što se tiče EU. Ja samo čitam da onoga trenutka kad mi dođe poziv bude što bolje poznata materija. Puno sreće svima!
  5. Studiram na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu po starom programu i ostalo mi je više od 10 ispita.Dekan nam je dao rok do 2011 godine u 10 mjesecu da više nitko ne smije na Ekonomiji biti po starom programu. Kako sam višu završio isto sa zadnjim mogućim rokom dobro se sjećam kao su kriteriji padali i kako se na kraju bez ikakvog problema polagali ispiti. Nadam se da će biti tako ponovno premda ova akcija Index je malo uzburkala profesorske vode. Ima li netko iskustva sa prelascima na druge fakultete ( Mostar, Split ,itd....). Neka se javi netko tko je u istoj ili sličnoj situaciji da razmjenimo mišljenja. Unaprijed hvala i puno pozdrava!
  6. Jel mi možeš reći vremenski koliko je prošlo od prijave do poziva i kad je bio ispit? Unaprijed hvala!
  7. Pa da nitko nema sa carine na Legalisu! Pa javite se vi koji ste položili u svezi posebnog dijela da dobijem nekakav dojam kako ovo sve izgleda. Apeliram na informacije. Spasite druge da bi sebe spasili.hahah Pozdrav!
  8. Daj trebaju i meni ove skripte;ako ima netko neka se javi i spasi me! E-mail : jakelava@net.hr Unaprijed puno hvala!
  9. Ja sam 27.03.2009 poslao prijavu,pa me zanima kada će tebe pozvati na ispit,pa molim te javi na ovaj forum. A ako imaš skripte iz općeg dijela pošalji na e-mail : jakelava@net.hr Ps. Možda i skupa polažemo. Hvala!
  10. Molim sve koji pristupaju državnom ispitu,a rade na Carini da se jave sa svojim informacijama i da lakše prebrodimo ova teška vremena za svakog carinika. Ako netko ima kakvu skriptu neka mi je pošalje na e-mail : jakelava@net.hr Ja sam inače carinik II vrste,ali bilo kakva informacija je u ovu temu dobro došla!
  11. Molim i meni skriptu o EU na e-mail : jakelava@net.hr Unaprijed hvala!
  12. ČASTIM SVE samo mi pošaljite audio zapise na : jakelava@net.hr Unaprijed puno hvala! :tuzan:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija