Jump to content

Forrester

Korisnik
  • Broj objava

    785
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Pitanje za Mrlju. Da li ja smijem na Legalis objaviti IBAN račun na koji će zainteresirani uplatiti cijenjen u pomoć za pripremu i izdavanje zbirke pjesama?
  2. Imao dva bolnička ležanja u Vkcima i dva u Vrapču između ta dva zadnja vještačenja - znači 4 bolnička (mislim cca 15-16mjeseci). Imam opću.
  3. Točan je naslov: Pjesme i pripovjetke iz Vrapča: U raljama PTSP-a. Link je dzazszmzzzhzzz.blog.hr
  4. Prošle godine sam u Vrapču počeo pisati pjesme, uglavnom ratnu liriku. Na taj način kao da sam počeo iz sebe izbacivati gnojivo sakupljeno godinama i to mi je pomoglo. Na blog.hr sam otvorio temu: Zbirka pjesama - U raljama PTSP-a (link: dzazszmzzzhzzz). Nadam se da bi zbirka mogla izaći za koji mjesec i da bi se mnogi mogli prepoznati u tim stihovima.
  5. Dobio prekjučer rješenje - ostaje sve kako je i bilo (po peti put) 60%mir, 40%rat.
  6. Ja za par mjeseci planiram izdati zbirku pjesama: U raljama PTSP-a također pod psudoninom i ne znam jel za to potrebna neka posebna dozvola.
  7. Onda mi je propala stipendija. ja sam mislio da se predaje u 8-9 mjesecu, no bio sam u dva navrata u Vrapču pa sam valjda sve pobrkao.
  8. Nisam ništa pobrkao; dobio sam za kćer 3000kn u 12 mjesecu. To je bilo naknadno jer je dobila na osnovu cenzusa, a ne po prosjeku ocjena!
  9. Bio sam u Vrapču pa ne znam.Kako bio poništen kad sam ja za kćer dobio 3000 kn; hoću li sada morati vratiti novce ili?
  10. Pa za koju školsku godinu su to stipendije? Nisam mogao poslati za ovu kad još kćer nije dobila svjedodžbu.
  11. Nije mi sad to sve jasno jer ja sam stipendiju za sina dobio još 2.9.2014.g.
  12. Ja sam dobio poziv na vještačenje u HZMO Vukovar i decidirano stoji da ponesem svu originalnu med. dokumentaciju. Otišao sam tamo odmah da se raspitam i rečeno mi je da moram predati originale do okončanja postupka i da je to po novom zakonu. Je li to istina?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija