Jump to content

anita81

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. facebook mi služi za razmijenjvanje slika i poruka sa sestrama i braćom koja ne stanuju u mom gradu. međusobno volimo vidjeti slike naše djece kad već ne možemo biti zajedno.tražila sam pravno mišljenje,a ne osobno. bolje da niste ništa napisali. hvala ni na čemu! i kog briga, šta vi kužite ili ne kužite facebook i tko vas tjera da se zamarate njime?
  2. žena mog bivšeg dečka već neko vrijeme na facebooku piše ružne neistine o meni, mom mužu i sinu. to već traje neko vrijeme, piše da smo bolesni, poremećeni itd. to je već prešlo sve granice izdržljivosti da razmišljammo o tužbi. možemo li ju tužiti i za šta konkretno? hvala.
  3. ja bi samo nadodala. vas je supruga prijavila iako ju niste maltretirali. mene je moj suprug dobrano fizički istukao ( u 6. sam mjesecu trudnoće) no nisam zvala policiju jer na sebi nisam imala fizičkih dokaza pa sam mislila da mi neće vjerovati.
  4. hvala puno. i još nešta. zadnji put kad sam napuštala muža on i njegova obitelj meni i mom ocu koji je došao po mene nisu dali da uzmem ništa od svojih stvari (odjeću, donje rublje isl.) pretpostavljam da će tako biti i ovaj put. zanima me imam li ja pravo na pratnju policije ili neku policijsku zaštitu i s policijom doći po svoje stvari, jer zadnji put su on i njegova obitelj fizički napali mene i oca pa se toga bojim i ovaj put!
  5. molim pomoć.trudna sam 6 mjeseci. muž me već godinu dana zlostavlja psihički i fizički. odlučila sam otići, no on mi prijeti da će mi čim rodim oduzeti dijete. kakva su njegova prava? može li se to dogoditi? do porođaja planiram već biti rastavljena od njega. pomozite, jako se bojim da ne ostanem bez djeteta. hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija