Jump to content

johnny

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ili kako bi rekao dekan Ljubanović: "Sve su to divna djeca": MARŠAVELSKI, Antun BILIĆ, Barbara KRALJEVIĆ, Lovorka KRALJEVIĆ, Slađana ARAS, Aleksandar POPOVSKI, Tamara MIŠERDA, Boris IVANČIĆ, Ana Marija ŽUŽUL, Luka ČOLIĆ, Tanja MAMULA, Paula KIŠ, Iva KERO, Vjekoslav IVANČIĆ, Nevia ČIČIN-ŠAIN, Dajana ĐURIĆ, Mia LAZIĆ, Valentina ŠIŠAK, Melita CAREVIĆ, Barbara HERCEG, Ivan BELAJ, Daria DUBAJIĆ, Marina CVITKO i Marin ŠČIRA. Vjerujem da su neka od njih zbilja divna i vrijedna...da se ne nađu uvrijeđeni...ali ima tu dosta prilično poznatih prezimena...
  2. Pravni fakultet u Osijeku je navodno (kazem navodno jer odluku jos nisam vidio i ne uspjevam je naci, jedino sto sam uspio dobiti je usmena informacija u referadi) zabranio pravo upisa na PFOS studentima koji su se ove godine (2006.) ispisali i prebacili u St ili Ri. 1.Kako ne uspjevam naci odluku, mozda netko zna gdje se skriva? 2.Posto ova odluka ocigledno nije u skladu sa smjernicama i nacelima mobilnosti koji se propagiraju u novom bolonjskom sustavu, nadam se da ce odluka biti oborena na sjednici Senata Sveucilista, koja ce biti, koliko sam uspio saznati u razgovoru s predstavnikom Studentskog zbora, 20. ovog mjeseca. 3.Ako se tako nesto ne dogodi, sljedeca instanca na kojoj bismo mogli nesto napraviti za ukidanje ovakve odluke je nadlezno ministarstvo. Stoga bi bilo dobro da, kako sam takodjer saznao u razgovoru s predstavnikom Zbora, oni studenti koji se nakon polozenih ispita u Rijeci ili Splitu zele vratiti u Osijek i diplomirati ovdje, potpisu peticiju za obaranje ove odluke. slobodno se obratite meni na pm...
  3. Nijedne informacije na forumu PF Osijek!
  4. Članak 4 Odluke o OSNIVANJU I ORGANIZACIJI POSLIJEDIPLOMSKOG STUDIJA ZA ZNANSTVENO USAVRŠAVANJE IZ GRAĐANSKOPRAVNIH ZNANOSTI Pravo upisa na poslijediplomski studij za znanstveno usavršavanje ima osoba: - koja je završila pravni studij i stekla stručnu spremu VII/1 stupnja, - koja poznaje jedan svjetski jezik do te mjere da se može uspješno koristiti stručnom i znanstvenom literaturom, - koja se ističe svojim znanjima i sposobnostima, odnosno koja je u dodiplomskom studiju postigla najmanje vrlo dobar (3,5). S obzirom da sam jos student, pri kraju faksa, i da jednoga dana planiram upisat postdiplomski, a volio bih da to bude iz građanskopravnih znanosti, zanima me jesu li u postivanju podebljanog uvjeta nesto fleksibilniji, tj. primaju li na postdiplomski i one s manjom ocjenom, ako studij nije popunjen? Ili je onima s manje od 3.5 zauvijek onemoguceno upisati ovaj postdiplomski?
  5. Ajme... ma ajmo samo o temi- a to je kakvi su MPP, UP u ST (za PD, TP, GPP vise-manje znam). Iskreno molim da se ovo ne pretvori u prepucavanje koji je faks tezi ili bolji. Takvih tema vec ima! Hvala kolegici koja je odgovorila. :thankyou:
  6. Ma ok, nije mi bila namjera ulazit u rasprave o tezini faksa. Znaci kod nas UP, i ak stignem MPP, a u Splitu ostalo. Ma volio bih da mi netko iz ST kaze kakvo je kod njih MPP. Dajte, molim vas, znam da vas ima!
  7. Planiram se prebaciti iz Osijekau Split. Ostalo mi je GPP, trgovacko, drustva, upravno pravo, medjunarodno privatno pravo. Planiram prenjeti GPP, trgovacko, drustva. U slucaju da mi ne stignem poloziti MPP i upravno pravo do roka za prebacivanje- kakvi su u ST?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija