Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Elisabeth

Korisnik
 • Broj objava

  34
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Odluka o godisnjem

  dakle ono sto stoji u Zakonu o Rdobila adu da poslodavac mora radnika 15 dana prije godisnjeg obavjestiti o godisnjem , ? ja sam dan prije dobila Odluku ... nije se bolest pojavila vec je u pitanju kronica bolest koja se pogorsala , a neke termine za preglede imam i nakon zadnjeg dana godisnjeg sto mi jos vise pogrsava situaciju , privatno ne mógu platiti pregled , a neke pretrage se pre dugo cekaj nalazi krvi ... ne kuzim i dalje zasto se bolovanje ne moze nastaviti po drugoj osnovi,,, jadan onaj tko je bolestan ...
 2. Odluka o godisnjem

  zbog bronhitisa otvoreno je bolovanje , ocekivano trajanje bolovanje je 21 dan, u medjuvremenu mi se pojavila i druga bolest ,a prva je izljecena . medjutim ljecnik opce prakse inzistira na zatvaranju bolovanjiako nije jos proslo ni 21 dan, te me salje na posao , jer kao ne moze mijenjati sifru bolovanja , te me bolesnu salje na posao ... kako je to moguce ?
 3. Odluka o godisnjem

  Od 27.08.-11.09.2018 bila sam na bolovanju , 11.09. me na radnom mjestu docekalo rjesnje o godisnjem odmoru koji pocima 12.09! bez pitanja sam ga morala prihvatiti . Sto mi je raditi ?
 4. Godišnji nakon bolovanja

  po povratku s bolovanja dobila sam na stolu obavijest o godisnejem odmoru , i to od prvog sljedeceg dana , dakle urucena mi je dan ranije . Naravno da mi taj godisnji ne odgovora , nije mi urucena 15 dana ranije kao sto je Zakonom propsiano ...
 5. da li imama pravo na godišnji odmor nakon bolovanja u trajnju od 3 mj ? Neprekidan radni staž imam 15 godina -.... Da li je poslodavac dužan isplatiti pomoć djelatniku zbog dužeg bolovanja po Zakonu . Pravilnikom o radu nije regulirana pomoć kod bolovanja , ali prije par godina je isplaćena kolegi . Hvala
 6. Ozljeda na radu

  Da li itko zna koliko traje rješavanje ozljede na radu . Naime imam informaciju mjesec dana ,ja sam predala kompletnu dokumentaciju prije 3 mjeseca i 5 dana . Do danas nista nisam dobila.
 7. Ozljeda na radu rješenje HZZO- ,

  To mi je jasno , ali mene zanima koliko dugo traje postupak priznavanja ozlijede ? S druge strane , postoji zapisnik policije kao i nalaz ljecnika , to mi nije jasno zasto poslodavac ne isplati punu placu ?
 8. Krajem ožujka predala sam obrazac ozljede na radu u područnu službu Hzzo Split , do danas 30.05.2018. nisam dobila Rješenje . Kako se radilo o ozljedi na radu , a jos sam na bolovanju , poslodavac mi isplaćuje placu kao za Ao tj obično bolovanje . Zanima me mogu li dobiti naknadu stete od poslodavca , te koliko inače traje postupak priznavanja ozljede ?
×