Jump to content

enga

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jod jedna dobra svim dobrim ljudima: http://www.youtube.com/watch?v=SkphCJqzGrg Imali jos spremni
  2. Takodjer od mene sve najbolje u 2010 god. svim dobrim ljudima ovog foruma. Zelim vam puno zdravlja, srece i da se rjese svih pravni postupci pozitivno. Ne smijemo se predavati! Borba traje cijeli zivot. Srdacan pozdrav svima.
  3. Poziva nije bilo. Bar se ja ne sjecam takvi. Cast izuzetcima. Decki sretna vam vec unaprijed 2010 god. Lijepo se provedite svojim najdrazim!
  4. Svemirac! Citam i nemogu vjerovai sto pises! Neki sam branitelj koji je napustio zapadnu sigurnu drzavu 91 godine i dosao braniti Hrvatsku. Nemam status nikakav ili bilo kakvi privilegija ove nase danasnje Hrvatske. Bio sam u paravojnoj formaciji. I trazim status 2007?????????? Ti mi reci sad da nemam pravo na to. Mozda bih svojoj sad odrastloj djeci zelio reci otkud mi kum vjencani iz Slavonije. Optuzi prvo one sto se "ZNA SE" sto su ubijali nase vitezove poput Paradzika, Kraljevica, Stojana sina Spasoja Vujnovica mlatili i drazli u pritvoru poput kera " Dedakovica" pa onda kreni na ovaj obicni puk iz ovog foruma. Pusti nas malo da kukamo. Mozda nam fali malo RATA. PUCALI bih opet. Nije bilo ni toliko lose. PTSP gore dole. Mladost izgubljena nemoze se platiti. Kako pises cisto sumnjam da imas tolika m... ZDS
  5. Trebali smo na vrijeme pocistiti SVE ispred svoga praga. Mozda bih sada bilo mnogo bolje. Mnogi su krenuli iz nekih ideala u rat. Dosta ih je sada razocarano na trenutnu situaciju. Bolje nece biti sigurno. Postali smo suvisni. Koliko tih Primoraca ima! ZNA SE! Nemozemo nista uciniti! Nazalost! Budimo i sada svih slozni kao prije. Vjecna slava svim palim i UBIJENIM braniteljima Hrvatske.
  6. Clanak je vise nego sramotan. Netreba kritizirati navedenu gospodju. To je nasa Hrvatska. Stav nase Hrvatske. Mi smo postali suvisni. Vrijeme je doslo davni dana da se ne smije vise reci gdje si bio. Drzava kad te trazi nadje te u misjoj rupi, ti kad je trazis nema je nigdje. Sve ce biti bolje.
  7. Pozdrav. Ustavni je kod mene trajao 16 mjeseci. Rjesenje je stiglo u 12. mjesecu ove god. Tuzba se uvazila i ponisteno je rjesenje MORH-a.
  8. Pozdrav Duro, moj slucaj je kod odvjetnika. Informacije za ostale slucajeve sam dobio od njega. Sve informacije sto dobijem objavit cu u ovom forumu. Od Odvjetnika sam dobio informaciju da ima vise slucajeva slicnih mojim koji su na Ustavnom sudu. Objavit cu sve konkretne informacije ovdje.
  9. Po mojim novim saznanjima nisam jedini slucaj u ovoj situaciji. Nekoliko predmeta se vec nalazi na Ustavnom sudu. Ne preostaje mi nista nego put ka Ustavnom sudu. Mislim i nadam se da mi nitko ne moze uskratiti moje pravo. Zakon koji je donesen je absurd. Ustavni sud imat ce dosta posla sa tim.
  10. Jako lose vijesti za mene. Trebam sacekat slijedeci korak od MORH-a. Ipak hvala na informacijama.
  11. Danas sam od Upravnog suda RH zaprimio presudu kojom se moja tuzba uvazava i ponistava rjesenje MORH-a, te se predmet vraca MORH-u na ponovno odlucivanje. Predmet se odnosi na priznavanje statusa hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata. Od Tuzbe do rjesenja proslo je 16 mjeseci. Za statistiku ostalim braniteljima. Molim za informaciju ili iskustva o daljnoj proceduri kako se predmet kod MORH-a obradjuje? Pozdrav svim Braniteljima Hrvatske!
  12. Hvala pop84. Nazalost nemogu zaboraviti neke stvari. Toliko sam realan da netrazim sada status „indijske krave u HR“ nego samo potvrdu o prisutnosi moje male. Volio bih gosparu iz MORH-a dovesti sve decke sto me znaju u ured. Bio sam mlad prasinar sto je izvrsavao zadate zadatke bez pitanja. Nisam otisao u DR radi novca nego ideala i pravne, iskrene i postene stvari. Napustio sam zapad-sigurni, Sve sam bio ostavio. Neovisim o MORH-u, hvalu bogu. Da ovisim mozda bih pukao davni dana. Ja sam jedan od mnogi. Veliki poz od mene.
  13. Pozdrav svim bojovnicima, moslavac. Sinisa mi je bio zap. Takvi ljudi nisam mnogo sreo u svom zivotu. Bilo nas je svakakvi. Vise i manje spremni, ludji i oni sto nisu imali sto izgubiti jer su vec sve izgubili bili. Svaka cast svim deckima sto su bili tu u DR bez obzira na obiljezje. Napravilo se to sto imamo danas. Rat je zavrsen i to je bitno. Skuzio sam da u danasnjoj HR nesmijes ni govoriti istinu. Ideali i ciljevi su bili sasvim drugaciji. Mislim danas sto znam da je moglo proci sa mnogo manje zrtava i muke. Mozda smo za to trebali prvo filtrirati svoje redove. Nedajte se i samo naprijed. Docekacu spremno i te tri godine. Sram ih bilo ipak ako nista vise.
  14. Pozdrav prijatelju Hosovac moslavac. Hvala i tebi takodjer na tople rijeci i informacije koje mi dajes. Decki su mi osobno poznati, ZAC, VALENTINO, SINISA. Sve je obavljeno kod njih. Odbijen mi je taj prvi zahtjev iz dole navedeni razloga. Sad imam taj spor na ustavnom. Iritira me to cekanje. Traje mi jako dugo vec- 10 mj. Sve je 100% korektno. Vjerovatno nisam jedini ali 10 mj. je jako dugo za ociglednu stvar. Ni oni nemaju nikakve informacije kad je stvar na ustavnom. PS: Dali je Milan brat od Sinise? Brat mu je ranjen/ubijen na Siniseve oci u zajednickoj akciji. VJECNA IM SLAVA! Veliki pozdrav od mene. Drago mi je da nas ovoliko jos. Ima.
  15. Sokole, borba i poslije DR ide dalje. Sve je to jedna dzungla. Oruzje je malo drugacije. Opkoli, rani, zarobi i donesi plemenu kuci. Drzava kad te trazi nadje te u misjoj rupi. Kad je ti trazis nema je nigdje. Znaci opet udri. Hvala bogu nista mi netreba. Citav sam i spreman za ovu dzunglu zivotnu. Covjek se netreba predavati. Mnogo toga covjek moze da podnese. Veliki pozdrav od mene
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija