Jump to content

Dipl-ing

Korisnik
  • Broj objava

    76
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. pozdrav, radi mene osobno, i svih ostalih moram nastaviti, bilo je još jedno roćište, i bla, bla, nakon toga sud donosi presudu kojom se nalaže plačanje dužnog iznosa i kamate te parničnog troška. kako nije presuda bila po meni dovoljno obrazložena, a tijekom postupka nije se postupilo ni po mojem traženju da se tužitelj izjasni o mogućnosti slanja i sadržaju svih tih poruka, napisao sam i predao žalbu višem sudu. dobio sam rješenje kojim se moja žalba u cjelosti usvaja, ukida se presuda i predmet vraća na ponovni postupak, razlozi su upravo oni koje sam naveo u žalbi, pogrešno utvrđeno činjenićno stanje i bitna povreda odredaba parničnog postupka( čl.354.st.2.t.11 ZPP-a), a što u prijevodu znaći da li je moguće da je evidentiranje SMS-a ostvareno a da poruke uopče nisu poslane s mog pretplatničkog broja, i da li operater zna sadržaj SMS-a, i da li operater zna sadržaj usluga koje pruža broj 66354. ako netko ima u međuvremenu slićna iskustva, molim da se ukljući i da poveća mogućnost obrane nas poštenih pretplatnika od neodgovornih poslužitelja, ili njihovih pomagača,jer neminovno je da se bez njihove suradnje nije mogla dogoditi ova ranije opisana zloupotreba, ja bi rekao i kazneno djelo ostvarenjem nepripadne imivinske koristi. ako nešto o tome znate, molim za pomoć u vezi daljnjeg tijeka postupka, zahvaljujem
  2. pozdrav, kolega, formirajte tužbu na način da je odluka o ovrsi protu ustavna, temeljem čl. 80.Ustava RH, i čl. 122.Poslovnika Hrvatskog Sabora od 30.04.2004. godine.( NN 58/04 ). takva odluka postoji kod Općinskog sud u Virovitici, pa se informirajte, odvjetnica Kontarić, a o tome je pisalo u novinama. dalje se pozovite na Ovršni zakon i ovrhu po vjerodostojnoj ispravi čl.54. i 55.i drugo objevljneo u NN 67/08.
  3. pozdrav, eto sve je rećeno, sada neka prihvate situaciju kakva je, ishode presudu, potroše još hrpu novaca, i gledaju u nebo, možda im se odnekud stvori dobra vila, te pomogne kod naplate tražbine, mada sumnjam da će to za svog života uspijeti, jer oćito se ovdje radi o dobro pripremljenom terenu. obzirom na savjesnost, žao mi ih je, no možda će imati i novu priliku, pa će puhati i na hladno, ustvari, nikome neće pozajmiti novce, pa ni svome bratu, a ako i budu dali, osigurat će se na više naćina i kod brata ili sestre, a kako ne kod nepoznatih ili "nazovi" prijatelja!
  4. pozdrav, felix, mislim da si me krivo razumio, ako nisi sorry. novac može pozajmljivati banka, a ne fizičke osobe, osim u posebnim okolnostima, kada je to regulirano savjesnošću, a djelom i zakonom. sada novac posuđuju svi, a jedini im je motiv zarada. ako to već rade, zašto ne koriste zakonite radnje koje su im na rspolaganju, a sve radi zaštite svog novca i višestruke sigurnosti povrata, nekima teškom mukom zarađenog novca. ne žalim one koji daju zajam i odmah otpišu taj novac, ali time baš ukazujemo da će proći nekažnjeno, i stimuliramo kamatarenje i slićne radnje osoba, pa i banaka, tj.( štedno kreditnih zadruga), koje rade potpuno u stilu kamatara! kako razumjeti osobu koja je dala toliki iznos zajma, anije se kvalitetno i višestruko osigurala, a sada mora rasprodavati u bescjenje svoju teško stećenu imovinu, a zatim dolazi i slijedeće kako toj osobi pomoći, koja za sobom vuće lokomotivu svoje porodice radi naivnosti. imam ideju, ajde da im mi platimo!!!(šala).
  5. pozdrav, svaka čast bovu, potpuno se slažem s tobom, a još bi rekao i da bi trebalo i kazniti ovakve naivčine, jer ne poštuju novac, sramote novac i zloupotrebljavaju ga.
  6. pozdrav, žena ima preslike spisa sa sudova na kojima ona nikad nije tužila svoje tuženike, ima preslike punomoći koje nije dala tim odvjetnicima nego trećoj osobi kojoj je godinu ranije opozvala punomoć, ima preslike spisa koje nije pisala niti potpisala osoba koja je prvotužena, preslike izjava o zajmu( poznato je da je zakonom zabranjeno odvjetnicima davati zajmove ), vode se sporovi nje kao tužitelja i ovrhovoditelja, a nikad nije platila bilo koju sudsku taksu, niti je nju sud pozvao na platež, svoje "punomoćnike" ne pozna i nikad je nisu obavijestili o poduzimanju bilo kojih radnji, neki spisi su pred okončanjem i saznala je tek za njih slučajnim kontaktom sa tuženima, ako to nisu dovoljni dokazi za prijavu, tada se trebamo dobro zamisliti kamo idemo svi skupa, a pitanje je da li tada i treba prijaviti, a znamo da se kazneno djelo mora prijaviti, ako se ima o njemu kakva saznanja, a ispada da se izlažemo progonu zbog prijave.
  7. pozdrav, hvala moderatoru za odgovor u ime ove žene, jedino bi molio adresu uskoka, ili fax, e-mail, jer ne mogu ženi dati toćnu informaciju, a znam da su uredi u sklopu policije u Rijeci, Osijeku i Zagrebu. hvala
  8. pozdrav, molim savjet kako i kome prijaviti više odvjetnika, ili ućiniti što drugo, koji su se udružili radi počinjenja više vrsta kaznenih djela, od lažnog predstavljanja, zakljućivanja lihvarskih ugovora, davanja lihvarskih kredita, izmišljanja osoba kao prvotuženih a sve radi određivanja mjesne nadležnosti suda, davanja punomoći drugim odvjetnicima a kao da je njima data i potpisana,a davatelj punomoći ne poznaje punomoćnika niti mu je dao punomoć, prijetnji, nezakonite naplate lažnim ispravama, namještanja odluka kod suda, i slićno, a za sve postoje pismeni i drugi dokazi i svjedoci. odgovor treba jednoj ženi, koja je bespomoćna i oštećena. Hvala
  9. pozdrav, velika većina odvjetnika je izuzetno sposobna i problemu pristupaju, pored profesionalnog i na ljudski način, pa tako i ti postupi, pitaj svog odvjetnika što misli napraviti i kakvi su tvoji izgledi u parnici,pa nakon toga odlući što ti je pametno činiti, nemoj odmah osuđivati sve odvjetnike, ipak su oni godinama gulili stolice da bi došli do svojih fotelja, mada pojedinci brzo prokockaju taj svoj trud i vrijeme, postanu bahati, i nitko im nije ravan, počnu se baviti prevarama, kamatarenjem, koristeći svoje pravne zavrzlame i lukavost uz pravne akte, zloupotrebljavaju poznanstva i osobe na položajima, kolege, ali vrlo brzo ostanu sami i odbaćeni, bez ikakve podrške, i kolege ih prokuže, i distanciraju se od njih, i to je njihov kraj.
  10. pozdrav, bivši Vam je kukavica, jer time Vas želi zastraštiti, jer vam drugačije ništa ne može, a ako nešto ućinite kao što je tražio, bit će to Vaše priznanje izmišljenog duga! odmah prijavite policiji i ispričajte im cjelu priču.
  11. pozdrav, imaš lijepe i hvale vrijedne planove, no, nije sve onako kako bi trebalo biti, a pogotovo pripazi s kime, i što kome predlažeš, jer Zagreb je pun prevaranata, manjeg i većeg kalibra, te dobro razmisli da li možeš udovoljiti gore navedenom gdje ćeš doći u situacije, nakon kojih možda više i nećeš poželjeti nešto veliko raditi, jer meni se dogodilo da me pravario najbolji prijatelj(ne poznanik). jednostavno, prvo trebaš političke veze, pa onda druge "veze", zatim poznanstva, dobru pravnu zaštitu, zatim fizičke zaštitu, tek tada dolazi novac, puno novca, onda ideje, volje i psihićke snage za nepredvidive situacije, a tek tada papirologija(tu jako pazi da ne kupiš nešto i platiš, a nakon toga shvatiš da si pokradena). izvini, ako sam rekao nešto što ti se ne sviđa, ali to su činjenice, i bolje da odmah budeš toga svjesna, i pripremiš se na to, nego da kreneš u nešto takvo lijepo, a onda se iznenada razočaraš, razboliš, pa san postane neostvariv. lijepi pozdrav, držim ti fige!
  12. pozdrav svima! zamolio me poznanik od prijatelja za pomoć, a radi se o slijedećem: dao je punomoć odvjetniku za zastupanje u sudskom postupku, i tom prilikom je potpisao nekoliko bjanko punomoći, i nakon nekog vremena je punomoć opozvao, te o tome upoznao i sud i odvjetnika. no odvjetnik koji je imao još nekoliko bjanko potpisanih punomoći u posjedu je takvu punomoć, unatoć što je znao da su mu opozvane, predao drugom odvjetniku, koji je na osnovi takve punomoći, pokrenuo sudski spor u ime poznanika, a da pritom ovaj nije imao pojma da postoji sudski spor u kojemu je poznanik tužitelj, te da se postupak vodi i skoro okonča bez njega. sasvim slučajno je saznao da postoji takav spor gdje je poznanik tužitelj, te da ga zastupa nepoznati odvjetnik( jer je odvjetnik kojemu je opozvana punomoć, dao novu punomoć svom kolegi odvjetniku, a ovaj je stavio svoj štambilj, kao da mu je punomoć dao poznanik), kojeg odvjetnika nikad nije vidio, niti upoznao. o svemu podnosi prijavu odvjetničkoj komori, radi povreda odvjetničke dužnosti, ali dobiva odgovor, da tu nema nikakve povrede odvjetničke dužnosti. tražio je i raspitivao se kod drugih odvjetnika da bi ga zastupali, ali kad im je ispričao sve,rekli su mu da nebi željeli voditi postupke protiv, kao, svojih kolega. sada on traži pomoć i savjet, kako da dalje nastupi, jer se ne miri sa činjenicom da se takvim nezakonitim radnjama smije baviti odvjetnik,te traži pravnu osobu za pomoć i poduzimanje radnji, a u svrhu svoje zaštite, ali pritom ne želi nauditi ovim odvjetnicima, nego im ukazati da rade nešto za što nisu studirali pravo, jer je u međuvremenu saznao poznanik da takvih slučajeva ima i na još dva suda. tel: 099-7739529.
  13. @ felixx, vidim da jako dobro razumijete našu trenutnu situaciju, i potpuno se slažem s vama i podržavam vaš prijedlog, ranije iznesen,i moj kmentar za banke se nije odnosio na vas, no dokle god je kod nas situacija da sin naređuje majci, nema nikakvog napretka. trebamo rješiti problem morala i ljudskosti, i tada će proizvodnja biti cjenjena,a ne potrošnja, a kod nas je sad situacija da se troši i troši, "zato da bi susjed vidio da se može"! dakle bez obzira na neko ranije naše neslaganje u razmišljanjima, vidim da sam kod vas pogriješio, jer ste realni, za razliku od drugih, a to vjerojatno zato jer vaše razmišljanje dolazi iz konkretnih situacija i prakse u proizvodnji, a ne trošenju. ja nemam kredite kod banaka, te mi nije, a nije ni bio dok sam se javio u ovoj temi, nekakav cilj raditi na organizaciji udruge građana, radi eventualne pomoći kod plačanja svojih obveza, ali jesam za suradnju,jer onaj tko može, dužan je pomoći slabijima, a pogotovo zato jer svi ti ljudi su podizali, većinom, kredite da bi preživjeli, a ne da povečaju svoju imovinu, pa u tom smjeru, radi eventualnih pokazatelja koliko zaista ima konkreteno zainteresiranih za tu vrstu udruživanja, ostavit ću svoj e-mail, pa neka se ljudi jave osobnim podacima(osnovnim) te ako bude zaintresiranih, da stvarno nešto i učinim, svojim znanjem,novcem te poznanstvima, a u tome pozivam i tebe, kolega. moj e-mail dipl.ing001@gmail.com
  14. dobar dan, rakao sam da se više u ovoj temi neću javiti, ali moram, jer vidim da su je ovi teoretičari zagušili svojim tlapnjama. započeli ste divnu stvar i morate nastaviti, jer je ideja potpuno zrela za realizaciju, a predivna je da bi sada odustali. ne slušajte ove teoretičare i vicomajstore, koji na taj način dolaze do položaja, a tako su valjda i na studiju prolazili. nijedna banka ne radi zakonito, a zašto je onda uvjet da udruga mora raditi zakonito, treba kopirati rad banaka i rupe u zakonu, te organizirati udrugu i zaobići hrpu papira za novčano poslovanje, i to je to, te možda povući strica za rukav i namignuti mu, da na nešto zažmiri kod registracije. smoky je najbliži stvarnosti udruge, svaka čast, idealni naćin za organiziranje udruge građana i međusobnu pomoć, a tu može pomoći Legalis, ako hoće, a ne mora, nije uvjet, i ovako na Legalisu već ima svačega(hvala bogu za sada u manjoj mjeri) zaćetnici veličanstvene ideje, nedajte se ovim teoretičarima i vicemajstorima(zaštitnicima banaka, jer za njih rade) da vas ometaju u ostvarenju vaše plemenite ideje, organizirajte se i krenite dalje, imate neslućenu podršku, ali za sada u tajnosti, a kad bude trebalo, podržat će vas ljudi koji, možda, ne žele ovakve banke!
  15. pozdrav, da u pravu si, ali podrobnije ču napisati kad vidim presudu ili se čujem s tom osobom, oćito da se ovdje radi o slućaju, koji se nebi mogao primjeniti i na ostale slićne slučajeve oko dimnjačara. pozdrav
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija