Jump to content

cameleon43

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dali netko zna dali vlasnik kafića preko puta(5m)mora imati suglasnost susjeda.Naime,kuću sam kupio kada nije bilo kafića pa je kasnije otvoren a sada je prodan drugome koji je napravio veliku terasu,nemožeš živit od galame.
  2. Dali netko zna dali vlasnik kafića preko puta(5m)mora imati suglasnost susjeda.Naime,kuću sam kupio kada nije bilo kafića pa je kasnije otvoren a sada je prodan drugome koji je napravio veliku terasu,nemožeš živit od galame.
  3. ljudi moji mislim da bi nam trebala biti jasna putanja našeg prodanog morala,ovo prokleto vrijeme materijalizma vodi ljude u krivom smjeru.Znači vidimo koliko se prodaju naši načelnici gradski za pinku od kafića tako da dopuste maltretiranje većine poštenih mještana,nikog ne zanima kako je nama koji trpimo takve stvari,sramota,to je ravno terorizmu!!Došlo je do toga da nesmijemo pozvati niti policiju,jer i oni sami često dolaze. A gazde lokala inače imaju sve moguće veze.Moj slučaj je takav da sam kupio kuću prije 6 godina kada je preko puta bila igraonica sa automatima,međutim kasnije je taj susjed otvorio kafić i sve je tu bilo kako tako izdrživo dok prije par mjeseci nije prodao drugom koji je ZBOG ZAKONA O PUŠENJU napravio vani veliku terasu,mislim to je vani sada, možete zamisliti, kirbaj svaki dan. Ja sam inače vozač autobusa i naravno možete zamisliti kolika je opasnost voziti autobus ujutro od pola 5 a zaspati u 2 ili 1 svejedno.Šta tu uraditi,tko će odgovarati kada sletim ili bilo što drugo.Gdje je tu sada zakon o sigurnosti u prometu?Volio bih da ovo vidi netko od onih tko je za to i odgovoran,naravno ne zakonski nego moralno,jer drugačije ni nemože biti.To je što se tiče odmora za posao a ostalo o maloj djeci za spavanje, pogrdnim riječima užasnog sadržaja ispred spavačih soba, parkiranju vlasnikovih kamiona i ostalih vozila da nekad nemogu ni u dvorište da i ne govorim.Katastrofa!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija