Jump to content

mickopi

Korisnik
  • Broj objava

    24
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Ja sam imao sličan doživljaj ,uhvatio me da pričam na mob,a ja mu kažem da sam ga držo u ruci i da nisam razgovarao,nek dokaže da sam pričao i pustio me.
  2. Zvrk mislio sam ako npr.sudac donese presudu da sam kriv a zastara je 26.04.2008
  3. Zvrka vidim da si stučnjak,mene zanima ako sudac donese presudu prije roka zastare,do zastare imam jos 5 dana ,a ti ne digneš kovertu da li nastupa zastara?
  4. Ništa ti na žalost neću moći konkretno reći,osim da sam imao sličnih problema,i s djecom koja se igraju 5 m od mog prozora ,od lude susjede koja ima maničnu depresiju ,a ne liječi se.Policije ne radi svoj posao definitivno znači s te strane nemaš zaštite.Kad pozoveš policije on se ponaša kao da sudac a ne policajac,na kraju ti moraš imati dokaze da je on uopće tebi nešto napravio.Pošto su u tom slučaju djeca koja imaju po ovom našem nakaradnom zakonu valjda više prava nego itko ,teško da če te netko slušati nažalost.
  5. Zastara ,nije mi baš jasno nešto tu.Uglavnom zastara bi trebala nastupiti 26.04.2008.Ako sudac donese presudu prije tog roka onda zastare nema ili ipak postoji?Radi se o prekoračenju brzine gdje nemaju dokaza.
  6. Poštovanje i pozdrav svima i ako mi može netko obratiti malo pažnje.Imam za mjesec dana drugo ročište i suočenje s policajcem,zbog nemogućnosti da mi sud dokaže krivicu.Naime radi se o fotkama koje nisu uspjele pa sad sutkinja traži suočenje.Do zastare imam dva mjeseca ,pa me interesira da li je moguće da se policajac ne pojavi ,i da li sud prihvača opravdanje telegramom da sam bolestan,i u slučaju da sud presudi u svoju korist imam li pravo žalbe na II stupanjski sud.Hvala
  7. Hvala svima na odgovoru,ovaj stan gdje ja trenutačno živim s majkom je 35 m2
  8. Ja i buduća supruga planiramo kupiti zajednički stan uskoro.Problem je slijedeći.Na moje ime glasi jedna nekretnina koju sam dobio darovanjem,da li sam ja oslobođen poreza ,ako slijedeću kupujem.
  9. Prijarelj dragi ,da si ti njima napravilo štetu ,i te kako bi oni tebe oderali i to jako brzo.Po meni sve troškove do dolaska na sud češ morati sam snositi ,popravak motora itd,dok se ne dokaže da su ti oni uništili vozilo ,a to sve traje godinama i godinama.
  10. Da tako od 8 kunamja moram platiti 250 kuna ,koje su to kamate kao kod Sliška.Ne dao bog da oni vama naprave štetu,koji bi bili problemi s utjerivanjem.
  11. Imam jedno pitanjce,koje me već dugo muči.Djevojka i ja bi kupili stan,međutim ja imam stan koji glasi na moje ime ,nisam ga kupio nego dobio darovanjem.Da li ima neke šanse ako ćemo imati dvojno vlasništvo da ja ne platim porez.
  12. mickopi

    ªve mi se to gadi

    Cijeli mi se taj ####ni pravni sustav gadi ,jer je nepravedan i katastrofalan.Gdje je tu ta pravda kad je mali čovjek u pitanju ,gdje?Stao sam na mjestu koje nije pravilno označeno,a oni mi napisali kaznu.Sad se ja s njima moram natezati ,a znam da sam u pravu.Zakon vrijedi sam za mene,da moram platiti,a za njih ne vrijedi.Ne dao bog da ti trebaš pomoć policije ili nekog drugog ,ti njima moraš dokazivati da je zakon prekršen,tisuću riječi objašnjenja,dok ti napraviš kaznu njemi neće trebati puno da ju napiše,niti ga neinteresira.Eto borci domovinskog rata za to ste se borli i ginilu,da imamo sve što smo imali prije još i gore.
  13. Znam da će me sad admin grditi zbog ove teme ,ali jednostavno imam osjećaj da je svaka tema posebna za sebe.Dna 13.10.2007,parkirao sam u Gotovćevoj ulici u Zg.na mjestu koje nije označeno pravilnom horz.signalizacijom(izbrisane crte),te našao uredno kaznu ispod brisača.Meni nije bilo u cilju ne platiti park.kartu,jer to uvijek radim,ali zašto bih platio na nepravilnom označenom mjestu.Zvao sam Zg parking,i pokušao se izvući na foru da sam platio sms,što će oni provjeriti.
  14. mickopi

    Susjeda

    Sve mislim srediti će se to ,ali nikako ,a zamisli ta žena ima 66 godina,spava dnevno 3 sata jede nikad.Pročitao sam ja negdje da su non stop dolazile prijave protiv susjeda i lijepo sudac naložio da mora prodati nekretninu.Dovoljan je samo jedan zahtjev suvlasnika ,ako se uspije na sudu ne pobiti,može se seliti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija