Jump to content

darijan33

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.ionel.at

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Postovani , Sudjelovao sam u nadmetanju za kupnju nekretnine preko servisa e-dražba . Dražba je završila 06.10 i čekalo se rješenje suda o dosudi nekretnine uplatiteljima jamčevine. Zanima me , dali je postupak povrijeđen s tim sa je zaključak (nalog) od suda prema financijskoj agenciji da mi vrate jamčevinu dan i potpisan 14.11 , dok je rješenje o dosudi boljem ponuditelju doneseno 16.10 gdje se i ja navodim kao jedan od ponuditelja. Logika mi govori da prvo nešto treba dosuditi najboljem pa tek onda nama koji nismo uspjeli biti bolji dati nalog za vraćanjem. Ukoliko postoji moguće kršenje postupka molim sugestiju na koji član zakona da sr pozovem u eventualnoj žalbi visokom trgovačkom sudu. Lp
  2. Pozdrav svima , i unaprijed hvala na odgovorima ! Dakle ovako..... Dosli smo u Hitro Hr i krenuli u otvaranje d.. i prvo smo pitani za ime ! Buduci da isti vlasnik posjeduje firme istoga naziva u Europi u par drzava , odlucili smo da se tako zove i u Hrvatskoj , ali pogodite , nemoze ! Razlog ! Smijesan ! Ne postoji firma s istim nazivom , nego sa slicnim - razlikuje se jedno slovo imena ! Ionel je sutkinji preslicno jer postoji Ivonel d.. u istoj zupaniji! Sada trazi jos nesto uz ime , a nama jedino odgovara ime drzave ili tako nesto za sto opet treba da ide procedura i ostalo ! Ali i pored imna drzave u bilo kojoj varijanti mora da bude neka rijec ! U drugim zemljama je bez problema dodano ime drzave ali tu .... Sto da radim ? Koliko postoji imena drustava da imaju slicno ime i sto je uopce mjerilo slicnosti !!! Group , AD , ili nesto tako univerzalno takodjer ne odobrava , uh !!!!!! Imali netko neku ideju ?
  3. Mozda je pitanje vec bilo , ali evo ponovno : Suvlasnik sam firme u Austriji , imam uredan papir kojim to dokazujem ( notarski akt , izvod sa suda ), ali nemam radne dozvole , boravak prijavljen imam ( meldezettel ). Smijem li voziti auto s austrijskim tablicama po hrvatskoj ( auto registrirano na firmu ) , budući da sam hrvatski državljanin ? Eto hvala svima na odgovorima !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija