Jump to content

kota

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Puno hvala kolegice Teddy! Tek sam nakon zadnjeg posta vidjela da ste mi se javili na mail Cijenim pomoć! Pozdrav!
  2. Kolegice Teddy, molila bih vas da mi, ukoliko ih imate, pošaljete presude iz radnog na mail: natasa.kota@gmail.com U prethodnim postovima sam pročitala da su vama kolege izašle u susret pa vas molim za kolegijalnu pomoć! Hvala!
  3. Pa nije valjda kolege da nitko nema šprance presuda! Dajte malo kolegijalnosti! Ja imam dosta presuda iz građanskog i kaznenog, ali ništa iz radnog pa predlažem razmjenu dobara na mail: natasa.kota@gmail.com Hvala!
  4. Drage kolegice i kolege, Molim vas za primjerke (šprance) presuda. Bila bih vam neizmjerno zahvalna ukoliko biste mi se javili da se nadjemo za razmjenu ili mi ih poslali na mail: natasa.kota@gmail.com Ja imam nešto primjeraka iz kaznenog i građanskog (u digitalnom obliku), ali ništa iz radnog. Pa molim one koji imaju primjerke, posebno iz radnog i građanskog, a može i iz uprave, da mi se jave radi razmjene! Puno hvala! p.s. trebale bi mi jako hitno pa vas molim da mi se što prije javite!
  5. Drage kolegice i kolege, Molim vas za primjerke (šprance) presuda. Bila bih vam neizmjerno zahvalna ukoliko biste mi se javili da se nadjemo za razmjenu ili mi ih poslali na mail: natasa.kota@gmail.com Ja imam nešto primjeraka iz kaznenog i građanskog (u digitalnom obliku), ali ništa iz radnog. Pa molim one koji imaju primjerke, posebno iz radnog i građanskog, da mi se jave! Puno hvala! p.s. trebale bi mi jako hitno pa vas molim da mi se što prije javite!
  6. Drage kolegice i kolege, Molim vas za primjerke presuda. Bila bih vam neizmjerno zahvalna ukoliko biste mi se javili privatnom porukom pa mi ih poslali na mail ili da se nadjemo pa razmjenimo što imamo. Ja imam nešto primjeraka iz kaznenog i građanskog (u digitalnom obliku), ali ništa iz radnog. Pa molim one koji imaju primjerke, posebno iz radnog i građanskog, da mi se jave! Puno hvala! p.s. trebale bi mi što ranije pa vas molim da mi se što prije javite!
  7. Dragi kolege, Počela sam se pripremati za ovogodišnji natječaj, pa vas molim, ukoliko itko ima za posuditi presude iz građanskog i/li radnog, u digitalnom ili tiskanom obliku, javite se za moguću razmjenu dobara Nudim presude iz kaznenog! Molim zainteresirane, čim prije - javite se! lijep pozdrav!
  8. Poštovana kolegice Djetelina, nadam se da se mogu i ja pridružiti sa željama usmjerenim prema pitanjima i odgovorima za Lovrić i Vlahinja..? e-mail adresa je: natasa.kota@gmail.com unaprijed zahvaljujem i lijep pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija