Jump to content

igla91

Korisnik
 • Broj objava

  360
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Vozač se naglo, s poljskog puta uključio u promet na glavnu cestu. Već se izravnao kad je na njega naletio drugi vozač jer nije stigao stati. Tko je kriv?
 2. Jučer društvance imalo žustru raspravu tko upravlja oružanim snagama HR u miru, a tko u ratu?
 3. Otkazni rok

  Našao sam novi posao ali sadašnji poslodavac traži da odradim otkazni rok mjesec dana. Da li trebam pismeno dati otkaz, nakon čega počinje teći otkazni rok ili je dovoljno usmeni dogovor? I drugo pitanje da se to Otkazno pismo može poništiti (u slučaju da novi poslodavac u međuvremenu nađe radnika jer mu je bilo hitno)?
 4. Dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Automobil, golf, prvi u koloni skretao je u svoje dvorište u lijevo. Dao je lijevi pokazivač smjera. U tom trenutku peti automobil u koloni je preticao sva 4 vozila te je udario u PREDNJI LIJEVI dio automobila koji je skretao. Vozač Peugeota koji je pretjecao je imao 0,68 promila alkohola u KRVI i isteklu prometnu dozvolu. Tko je kriv?
 5. Da li je dozvoljeno fotografirati i javno objaviti fotografiju vozila za koje nam se čini da su u prekršaju parkiranja?
 6. Mladi vozač

  Bez obzira na vozački staž?
 7. Do kad si mladi vozač?
 8. Ovršeni dio plaće

  Hvala. Zakon je već važeći?
 9. Poštovani, koliki dio plaće se može ovršiti, odnosno koliko ostaje neovršeno te se može koristiti?
 10. Tko je kriv u sudaru alkoholiziranog i trijeznog vozača,ako je sudar skrivio trijezni vozač?Tj.da li alkoholizirani odgovara samo za alkohol ili ne odgovara nizašto ako je imao ispod 0,5 promila?
×