Jump to content

dodo2

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Lijepo molim pomoć, jer hitno trebam savjet! Danas sam primila Prijedlog za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave, po kojoj se nalaže da u roku od 8 dana od dana primitka Rješenja platim dug (do sada sam već tri puta uplaćivala po par stotina, za što su umanjili dug). Postoji li način da uložim žalbu i dobijem na vremenu, npr. pola godine i kroz to vrijeme se rješim duga, jer ne želim da ovrha dođe u firmu u kojoj radim? Po kojoj osnovi da se žalim? Prema datumima zastare nema,ili da uplatim nešto pa se onda žalim jer se promijenio iznos duga? Koliko vremena imam do raspleta po vašem iskustvu? Unaprijed zahvaljujem (žurno mi je, za žalbu imam samo 8 dana)! Lijepi pozdrav svima i sretno i ostalima u krizi!
  2. Zahvaljujem dipl.iur. na odličnim smjernicama, koje su mi pomogle da ne pristanem na nagodbu koja je nepovoljna za mene. Kad je već nesretni splet okolnosti doveo do toga-m islim ponuditi kartičnoj kući mjesečnu otplatu na nešto manji iznos, koji je ostvariv, ali naravno bez solemnizacije kod javnog bilježnika. Ako se odluče utužiti me, vjerujem da će dug ili bar veći dio istog do okončanja parnice biti otplaćen. Još jednom hvala na trudu za odgovor! Lijepo pozdravljam!
  3. dragi forumaši,lijepo molim za savjet! kod mene se radi o dugu erstecardu,koji zaista pokušavam riješiti,međutim erstecard predlaže solemniziranu izvansudsku nagodbu na za mene preveliki iznos i prekratak rok!ne mogu se oteti dojmu da mi pokušavaju podmetnuti nešto što će me teretiti kao ovrha na plaću,a imam i stambeni kredit koji sama plaćam u banci,mimo terećenja plaće.inače bez obzira na sve, vraćam dug i dalje. molim za savjet što prije i unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija