Jump to content

biba1

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovana, je li dovoljan dokaz što je novac od moje prodane nekretnine prebačen s mog račzna na njegov račun radi zatvaranja kredita?
  2. Moj suprug je u dogovoru sa mnom dignuo kredit i kupili smo stan. Rate kredita su otplaćivane svega 2god. jer sam ja prodala naslijeđenu nekretninu i kredit je u cijelosti zatvoren. Suprug je upisao stan na svoje ime. Nakon godinu dana sam tražila da i mene upiše kao vlasnika. Odbio je. Imam li ja pravo nakon što se stan proda uzeti onoliko novca, koliko sam dala za otplatu kredita, obzirom da je novac bio od mog nasljedstva? Hvala na odgovoru.
  3. Hvala na odgovoru, ali maćeha je vlasnica jednog kata u cijelosti a na našem dijelu ima plodouživanje. Zar ona ne bi trebala platiti polovinu legalizacije?
  4. Pozdrav svima, molim za pomoć! Želimo legalizirati naslijeđenu kuću u kojoj pravo na doživotno korištenje ima maćeha na našoj etaži kuće,dok gornja etaža pripada njoj. Mi u kuću ne koristimo , ne dolazimo ,međutim po zakonu je želimo legalizirati. Maćeha ne želi sudjelovati, te ne znamo šta nam je činiti , nemamo novca ni za naš dio, a kamoli za njen. Trebamo li uzeti odvjetnika, zapravo što nam je činiti. Hvala na svakom odgovoru.
  5. Pozdrav svima! Molim ako mi možete pomoći savjetom odakle da krenem? Naslijedila sam kuću koja "ima" sve papire međutim uvidom u njih sam otkrila da kuća nije izgrađena u skladu s građevinskom dozvolom u pogledu vanjskih gabarita i namjene.što sad? Rečeno mi je da postoji mogućnost dopune građevinske dozvole, ali za to mi treba novi projekt,a to opet znači puno novca.Bojim se i novčane kazne odnosno plaćanja komunalija za proteklih 20 godina kada je kuća izgrađena.Što mi je činiti, molim odgovor? Hvala.
  6. Pozdrav svima, ugovor mi je istekao 24.8.Danas mi je prijateljica rekla da otvorim bolovanje kako bih dobila plaću preko hzzo-a.Mogu li to tražiti obzirom da je ugovor bio do gore navedenog datuma? Još jedno pitanje u svezi sad već bivšeg poslodavca.Godišnji odmor nisam iskoristila u cijelosti, vec mi ga žele prebaciti u drugu firmu.Radi se o 6 dana ,koje ja želim da mi plate.Oni to odbijaju.Molim da mi netko odgovori.
  7. Nakon smrti oca, odlučeno je da maćeha ostane doživotno u kući,a kao upisani vlasnici smo mi djeca.Smije li, odnosno može li maćeha uređivati, pregrađivati našu kuću bez konzultacija i dopuštenja nas kao vlasnika?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija