Jump to content

Petrra

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pročitala sam ovi tekst nekoliko puta i mislim kako je to sve prestrašno. Istina je da rastava boli. Ukoliko je žena teško prihvatila rastavu i radi sve to svome ditetu onda joj stvarno triba pomoć. Po mome ona emocionalno zlostavlja svoje dite govoreći mu da ga otac ne voli i ostale stvari. Ja to svom ditetu nikad nebi i naravno nisam činila, pa da mi je on(tu mislim na bivšega muža) ne znam što učinija. Zamislite kako je njemu. Pa to malo dječje srce se kida! Ženo draga ako ovo ikad pročitaš ili ako si ti ona jedna od onih što su ovdi pisale, neka te bude sram!!! I potraži pomoć za ime Boga.
  2. Pozdrav! Niste rekli dali je određena alimentacija i dali je otac poštuje? Ukoliko ne, onda nije ni čudo da je žena i ljubomorna(jer tu ste i vi ukoliko ona nema nikoga) i bjesna pa se na taj način iskaljava. Nije u redu zbog djeteta, ali 90% žena to čini, jer nezna kako bi drugačije naudilo bivšem mužu. Bilo bi dobro kada bi ovi iz CZSS-a, čim dođe do pokretanja postupka, savjetovali majke te im dodjelili neke stručne osobe za pomoć u takvim situacijama.
  3. Je zaposlen, s prijavljenim bruto prihodom od oko 4.200 kuna. Za auto je dao dio u gotovini kao polog, a na kredit 8.000 Eura. Samo više u ništa nisam sigurna. Očito ću morati tužiti ga sudski. . .
  4. Imam sličan problem. Razvela sam se prije oko godinu dana. Bivši suprug ne plaća alimentaciju, ali je u međuvremenu kupio novi auto, kaže na kredit. Auto je vrijednosti od oko 12 do 15 000 Eura. Zanima me, dali mogu tražiti ovrhu na pokretninu koja je kupljena na kredit ili tražiti da proda auto, otplati kredit te s tim novcima koje odvaja za automobil, poćne plaćati alimentaciju redovno, a ne polovicu određene svaki drugi treći mjesec?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija