Jump to content

malena73

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. molim informaciju kada, prema sadašnjem sustavu obrazovanja, student gubi status redovnog studenta, a time i pravo na alimentaciju? da li je to ponavljanje godine ili? hvala
  2. molim informaciju da li je potrebno istupiti iz školskog odbora ukoliko je član školskog odbora (imenovan od strane vijeća roditelja u odbor) primljen na natječaju za posao na određeno vrijeme do povratka s bolovanja u toj školi...hvala...
  3. molim za pomoć...tvrtka (d..) duguje mi određeni iznos na ime odrađenih usluga, a koje mi plaća preko studentskog ugovora. tvrde da im je račun u blokadi i da mi na ime tog iznosa mogu ponuditi kompenzaciju u bonovima u jednom dućanu koji duguje njima. meni naravno to ne odgovara iz više razloga. kako mogu provjeriti da li im je račun zaista u blokadi? koji korak poduzeti? tužba mi je zadnja opcija, mislim, jer bi to predugo trajalo. unaprijed zahvaljujem na pomoći i odgovoru.
  4. Raspitala sam se na Županijskom sudu i rečeno mi je da se pravni dio polaže na Sudu, a da se onda uz to treba završit nekakav tečaj u Zagrebu u Udruzi stalnih sudskih tumača. Troškovi polaganja za sudskog tumača u tom slučaju penju se na nekih 4 200 kn. Znam ljude, koji su kao i ja diplomirali određeni jezik, i onda su polagali samo pravni dio na Županijskom sudu. Da li je tečaj u Zagrebu u Udruzi stalnih sudskih tumača obavezan? Da li možda postoji razlika ukoliko se samo polaže na Sudu ili i na sudu i u Udruzi? Hvala na pomoći!
  5. Dakle, situacija je slijedeća...formalno nisam razvedena od supruga i zbog toga se on navodi kao otac djeteta kojeg imam s partnerom s kojim živim već pet godina. Dijete ima 4 godine. Molim za pomoć - što je potrebno kako bih u rodnom listu i ostalim dokumentima promijenila ime oca djeteta. Unaprijed zahvaljujem na pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija