Jump to content

Madam

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala puno na odgovoru. Najavili su mi se, ali ne 7 -15 dana prije već 4 i u najavi nisu spomenuli što trebam pripremiti. A nisam znala da smijem postaviti pitanje tog tipa pa da mi kažu. Moj propust, očito. Još jednom, HVALA na odgovoru. :thankyou:
  2. Molim vas da mi netko nešto odgovori. :klanjam:
  3. Prije nekoliko mjeseci (čitaj:četiri) sam otvorila obrt,još se nisam ni snašla, a već mi dolazi u posjet INSPEKCIJA za zaštitu okoliša. Molim one koji imaju iskustva ili znaju nešto iz tuđih primjera - na što se stavljao naglasak, tj. na čemu su vas/ih globili, općenito kakvo je vaše iskustvo? HITNO molim komentare i odgovore!
  4. Situacija je bila sljedeća: zaustavi me policajac prošle subote oko 1h u noći te mi postavi pitanje jesam li pila nešto alkoholno na što sam odgovorila niječno. Tada mi je postavio pitanje je li moj suvazač pio nešto alkoholno? Poanta je navodno u Zakonu iz 2004. po kojem ni suvozači ne smiju popiti ni kap alkohola ukoliko se voze na tom mjestu. Meni je postavio oba pitanja na koja sam JA trebala odgovoriti. Kako nisam pratila prijateljicu je li pije coca-colu ili štok (boja u čaši je ista) tu večer nisam ni znala odgovoriti na pitanje... jer mi nije palo na pamet da ni ona ne smije piti Jeste li to znali ili sam samo ja totalno neinformirana???
  5. Kako sam nedavno otvorila obrt, radi se o proizvodnoj djelatnosti, zanima me u kojem zakonu si mogu pročitati koje djelatnosti moraju zadovoljavati minimalne teh. uvjete (Zakon o obrtu?). Gospođa u Uredu za gospodarstvo mi je nonšalantno odgovorila da ne trebam, ali mi nije dala nikakav papir s kojim bi se to potvrdilo. Sad se jedino mogu pozvati na odredbe Zakona? Ukoliko mi uskoro dođe kontrola. Molim vas odgovor prije nego mi nekakva kontrola pokuca na vrata. Na hitro.hr sam vidjela da piše da to moraju trgovci, taxisti i DRUGI koji su navedeni u posebnim odredbama Zakona. Ali kojeg? I koje su to odredbe?
  6. Savjet: nemoj čekat, šalji odmah! I upozori o potencijalnim problemima. Najbolje, odi osobno na pu i pitaj šta u tom slučaju najbolje učiniti.
  7. O.k." razvij slike iz digitalnog", ali postavljaju mi pitanje je li to iz digitalnog ili manuelnog. Ako kažem manuelnog, tada traže negativ , a ako ga nemam onda se radi o digitalcu. A ako je digitalac u pitanju, onda zbog potencijalne montaže javlja se presumpcija da to nije relevantan dokaz. Isto kao, primjera radi, i račun(čitaj : školarinu) koji platiš preko internet bankarstva i dobiš potvrdu koju isprintaš, ne priznaju na Pravnom faxu kao plaćenu školarinu. Ovo je također iz vlastitog iskustva. " Kao da smo u kamenom dobu" rekla je gđa. iz dotične banke kad je čula da se to ne priznaje. Ovo pišem u dobroj vjeri i ne mislim nikoga blatiti, ali to su stvari koje su mi nepojmljive.
  8. Govorim iz vlastitog iskustva, a vezano uz slike- DIGITALNI fotoaparati i njihove sličice nisu neposredni materijalni dokaz bez obzira što sam poslikala auto zajedno sa tablicom i materijalnim oštećenjem na autu(znači sve u jednoj slici). Tako da, ako slikate sa digitalcem isto je kao da i ne slikate- uzalud vam trud svirači...za drugog su dunje žute
  9. Daj bobby ne seri više! Dosta je bilo! A ako misliš uvesti "vi"kanje onda bi se svatko svakome trebao obraćati sa vi , a ne samo ti meni. I ako ti ne znaš mene , ja znam tebe! Poznata su mi ovakva tvoja sranja i na drugim pravnim forumima... Uči pomorsko i bavi se sa svojom dragom umjesto da sereš tu po forumu. Nemoj da bude toliko zakinuta...opet... Uostalom , ti si gpp položio pa možeš lagano prijeći na drugu temu ...
  10. Jooooj neeeee , opet on. Bobby. A ovo, vrijeme provedeno na legalisu si zamijenio za provod sa svojom "dragom"??? Pa zar je ona čekala da te izbace s legalisa da bi vi provodili vrijeme zajedno????? Jadno , bobby, fakat jadno! I ako su te izbacili, znaju zašto su te izbacili. Baš kao i ti na svom Forumu na kojem izbacuješ one koji ti ne pašu...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija