Jump to content

argonaut

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Darling Fuga..odi Download presude,skripte i pitanja koje je postavila fenomenalna Sue (od sveg ti srca Hvaaalaa!!) tamo imaš sve sto ti je potrebno!!..i skriptu od Garačićke, i skriptu iz kpp, i gp i gpp i ustav i organizaciju i presude i pitanja i previše toga..jaoo..
  2. ma overdose moguce je moguce..znam jednog kolegu koji je spremao ispit dva mjeseca uz posao..pa i ovdje na legalisu imas svakakvih kombinacija u kojima su se ljudi nasli i snasli..sve je moguce samo treba upregnuti!!.i ovisi o tome kako stojis s ucenjem,netko moze dnevno i 12 sati..a netko jedva 4-5.... ja sam pocela pred mjesec dana i presla sve jednom..i na dane mi se cini ma nema sanse..ovo je nemoguce....sad sam u fazi kad treba opet sve...natrag na pocetak..priznajem,,strah me hvata..suociti se sa neznanjem!!
  3. overdose ja sam isto za peti..znaci, patimo se zajedno..
  4. gdje naći tu dragu skripticu?
  5. i ja bi..i ja bi...plizzz...jejauci@yahoo.com
  6. Mislim da je bolje osobno odnijeti svoj životopis, barem sam ja tako učinila. "Dobar dan - dobar dan, ja donijela životopis..."...ne brigaj brigu o tome kome treba predati životopis...čim kažeš da si došla u tu svrhu...oni znaju kud će s tobom! Ne znam kakav je slučaju u ostalim gradovima ,ali u Rijeci je gospođa tajnica u komori, jedna od rijetko viđenih ljubaznih gospođa! :clap:
  7. I ja se htjedoh kod nje javiti za posao, ali imam informaciju da je u financijskoj blokadi pa baš nema za plaću svojim podanicima...iz tog joj je razloga navodno otišla dosadašnja vježbenica!...također, navodno nije nimalo ugodno raditi s njom! (a s kim jest?) zato je ja zaobiđoh! a ti, draga Kosa vidi.... :mig:
  8. Postupak za to je jednostavan...kod portira na Općinskom sudu lijepo pitas obrazac potreban za uvjerenje o nekažnjavanju ....ispunis i odneseš u Kaznenu pisarnicu da ti izdaju uvjerenje! ne plaća se pa možeš tražiti nekoliko primjeraka..da ti budu pri ruci za natječaje ubuduće...osim naravno ako se zaposliš iz prve...u tom slučaju tvoje ime je Felicity1
  9. molim da mi netko dade brzi odgovor... kako se i gdje se daje izjava (da će napustiti svaku drugu naplatnu službu ili dr.zaposlenje...ako bude imenovan za vježbenika ), potrebna za natječaj za javnobilježničkog vježbenika?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija