Jump to content

bodulka

Korisnik
  • Broj objava

    46
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Poštovani dobar dan, Na temelju istrage hanfe , Primila sam obavijest od Impluse leasing kuće. Korisnica operativnog leasinga sam bila od 2009 do 2015. Godine. U prilogu šaljem obavijest koju sam dobila gdje mi napominju da nemam prava na žalbu i na povrat pretplaćenih sredstava zbog zastare. Molim savjet što i kako da dalje postupim.
  2. Hvala! Znam za iznose alimentacije i dob djeteta,ali me najviše zanima ako on sebi isplacuje plaću 2900 svaki mjesec i joj kraju godine prijavi dobit! Kako mu se onda racuna mjesecni prihod , tih 2900 plus dobit podjeljena na 12 mj.
  3. Poštovani dobar dan, da li obrtnik koji ima kafić i zaposlen je u njemu sebi uplaćuje plaću ? Kako s gledaju njegova primanja? Hvala
  4. Poštovani dobar dan! Zanima me kako se gleda izračun za iznos alimentacije kod obrtnika( kafić u najmu) Da li vlasnik obrta isplaćuje sebi placu pa se gleda samo to ili ukupni godišnji dohodak? Ili? Hvala najljepša na odvojenom vremenu i odgovoru.
  5. Poštovani Ude, hvala Vam na brzom i iscrpnom odgovoru! Pogledala sam status e predmeta. Radi se o tuzbi za naknadu stete, ukratko meni je Euroherc osiguranje obracunalo malus na osnovnom osiguranju iako ja imam presudu po kojoj nisam kriva, te sam ih ja naravno tuzila. Hvala na odvojenom vremenu, jos jednom, lp!
  6. Poštovani, imam uvid u status e predmeta.
  7. Poštovani, ne znam da li sam na pravome mjestu.. Medutim molila bi da mi pomognete, naime, prije 5 godina pokrenula sam tuzbu na sudu, dobila sam prvostupanjsku presudu prosle godine u 9 mjesecu. Od tada cekam drugustupanjsku presudu na zupaniskom sudu u Rijeci, obratila sam se svome odvjetniku, koji mi kaze da ne moze nista ubrzati, molim vas da mi date savjet sta da dalje radim, kome da se obratim? Hvala na odvojenom vremenu! lp
  8. to sam i mislila, hvala najljepsa!! Ažurirano to sam i mislila, hvala najljepsa!!
  9. Poštovani, Prije dva dana dobila sam od odvj. ureda handekovic dopis sa naslovom ovrsni postupak (kao opunomocenici t- coma) sa vezom na rjesenje o ovrsi iz 2006 g. spominje se da sam do danas uplatila 168 kn. davno sam zatvorila racun-pretplatu sa t-com-om. nikada nisam dobila nikakvu opomenu o neplacenim racunima te nisam ni primila nikakvo rjesenje o ovrsi. pokusavam stupiti u kontakt s njima ali neuspjesno, takoder poslala sam im mail- pise da im se slobodno obratim gdje sam ih pitala da mi objasne na temelju cega sam ja duzna? molim savjet, sta da radim? poricem sva dugovanja! da li da dam svom odvjetniku slobodne ruke ili da probam sama "nesto" napisat? hvala!
  10. postovani, bivsi poslodavac je u 2009.g otisao u blokadu racuna sa d.. nije mi isplatio 4 place za 2010. g. nisam sigurna ali koliko cujem, firma je jos uvijek u blokadi,a nacula sam da ju je prepisao na suprugu-da li je to moguce? da li i kako ja mogu potrazivati svoje place koje mi nisu isplacene? da li da napisem neki zahtjev? ili? molim vas pomozite mi! hvala na odvojenom vremenu!
  11. poštovani,dobar dan, otvorila bi vezani obrt,upoznata sam sa iznosom doprinosa od cca 1800 kn mjesecno te sa 960 kn komori obrtnika.znam i za stope poreza na dohodak ;do 2200 12%,majka sam 1 djeteta,mozete li mi objasniti,ako mjesecno prikazem kao dohotke iznos od 2199 kn,od toga placam porez od 12% na kraju mjeseca?ostatk je moja zarada ,da li od nje mogu sama sebi uplatiti doprinose?ako se tako nastavlja iz mjeseca u mjesec,gledaju da se ne prelazi prag na godisnjem obracunu poreza na dohodat d0 26400 sa stopom od 12%! da li mi je od ukupnog godisnjeg dohotka odbija moj tzv neoporeziv dio-ako sam dobro rekla- i kako ide sa djetetom?? hvala!!
  12. postovani, zanima me da li prednost kod prijema u drzavnu sluzbu ima osoba koja je vec zaposlena u istoj(na drugom radnom mjestu) ali na odredeno vrijeme te vec duze vrijeme joj se produzuje ugovor ili druge osobe koji se prijave?(nezaposlene osobe -predpostavimo da su zadovoljili jednako testiranja). hvala na odvojenom vremenu!
  13. to sam i mislila,mirnim putem,hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija