Jump to content

DorisSt

Korisnik
  • Broj objava

    79
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. MTP, pitanja su ti aktualna, samo iz ZKP-a treba izbaciti stara, a u 9. mjesec će mo dobiti nova, tako nam je sudac Kos rekao na predavanju u 6.mjesecu. Biti će seminar, pa će sudac Kos diktirati, a nadam se netko od kolega staviti i na legalis! Vjerojatno još par pitanja iz GPP-a!
  2. Htjetod reći, to je tek jedna rečenica, da bi se uskladilo sa Ustavom. Uči po KZ 98!
  3. pogledaj, glede zastarijevanja ratnog profiterstva. Novi KZ stupa na snagu ulaskom Hrvatske u EU. Nadam se da si učila po ovom iz 98! Lp,
  4. Hvala na pitanjima, a što se tiče KZ na snazi ti je još uvijek , 152/08, lijep poz.
  5. Bog kolega, Kazneni Zakon koji si stavio u prilogu, se primjenjuje tek od 2013, još uvijek je na snazi ovaj iz 98* godine. Ciao.
  6. I ja imam samo ta pitanja. Zar se neka druga vrte? Nisam bila na seminaru. A šta nas tek čeka iz kpp?!
  7. Ima li tko informacije , kad bi mogao usmeni? Očekivala sam baš danas da stave i rokove za usmeni. Da li je tko zvao Ministarstvo?
  8. Da, točno - a iako su Tajnik i njegove suradnice bili jako korektni, nadamo se da će biti i oni koji ispravljaju presude, baš kako kolega Kalem kaže. Isto tako se nadam, budući da je na rok izašlo tek 80 kandidata, a dnevno se ispituju 6 kandidata, da će nam se izaći u susret i da će usmeni dio ispita, ako položimo pismeni, početi malo kasnije. Ta tri dana su bila jako naporna psihofizički i trebalo je vjerujem svima da dođu malo sebi. Sretno svima.
  9. Hvala ti lijepa, da imam upravo te Zakone sa komentarom. Pozdrav,
  10. KZ, ZKP, ZOO i ZV i dr. stvarnim pravima, ZOR, ZPP, Zakon o sigurnosti na cestama, Tarife--staru,novu, jesam li što zaboravila? Kolege?
  11. Kolege , ima li tko skriptu iz organizacije pravosuđa, sa svim izmjenama. Od Jackala skripta ima nedostataka kod Zakona o Sudovima. Ljubazno molim na mia08@net.hr
  12. Nevjerojtno! Pune državni proračun na račun pripravnika i nezaposlenih, sram ih bilo. Šta mislite kolege, da li će nam bar omogućiti ljudske uvjete za pisanje pravosudnoga. Baš zovem Ministarstvo, naime srijeda je, uredovno vrijeme kada zaprimaju upite o pravos. ispitu i niko se ne javlja! Ma i ja sam prijavila za studeni.
  13. Ja sam isprintala ipak pročišćeni, nadam se i ja da neće novo pitati sa početkom Nove Godine, ali za nas koji imamo pismeni u siječnju, neznam. Ja ču učiti po literaturi koja piše na stranici Ministarstva, hvala kolegice.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija