Jump to content

bik

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobio sam rjesenje gdje mi se obracunava odvoz komunalnog otpada ali nije po netto povrsini vec su samovoljno izracunali neto povrsinu iz bruto povrsine legalizacije objekta. Zanima me da li se podrum, stubista te otvoreni balkoni izracunavaju faktorom 1 ili 0,25. Da li je potrebno platiti vodnu I komunalnu naknadu retroaktivno za 2014. Da li da se pokrene tuzba jer kako je moguce retroaktivno donositi rjesenja te obavezu naplate. Rjesenje dobio u veljaci 2015 pa sukladno tome od tog trenutka trebala bi zapoceti obveza placanja sukladno novom rjesenju ili ipak...
  2. Hvala na savjetu. Nastavak priće ide ovako: kako nisu plačali račune isključiše im plin, struju te vodu. Tip sada ima hrpu neplačenih računa i demoliranu kuću jer su se povremeno tukli i ovaj weekend ih je konačno izbacio. Dakle savjet za ostale sa sličnim problemom: čekati da podstanari nabiju račune za komunalije i kad zbrišu počinje mir). Naoružati se debelim živcima jer taj proces traje otprilike godinu dana.
  3. Živim u jednoj mirnoj ulici u pregrađu. Posjedujem kuću. Prije dvije godine kuću do mene se prodaje tipu koji je malo uređuje i pokušava prodati. Ne prodaje je jer je cjeni previše te jednog dana osvanuše podstanari i tu počinju moji problemi. Tip inaće ne živi u kući niti u kvartu. Dakle: dođoše podstanari - romi jedno tridesetak u jednu normalnu kućicu. Problem: povremeno pišaju u moje dvorište, vidi se po travi koja je na mjestima požutila. Prave nesnosnu galamu, i turiraju vozila. Larmaju po dvorištu od 6 ujutro do 8 pa onda nestanu jer idu okolo i kad se popodne vrate eto ti opet galame. Po njihovom dvorištu povremeno smeća koliko hočeš. Do sada ignorirao problem osim šta sam dva puta na telefonom zvao vlasnika ali ništa. Čovijek ima ugovor o najmu i baš ga briga.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija