Jump to content

Dadily

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ak' nije problem foward i na dada.madzarac@gmail.com
  2. Što je to INKLUZIJA u Kaznenom pravu?
  3. Možeš li i meni poslati presude? Unaprijed zahvalna! dada.madzarac@gmail.com
  4. Poštovani kolege! Ako netko ima dobru skriptu iz trgovačkog nek mi slobodno, bez ustručavanja, pošalje na mail: dada.madzarac@gmail.com :jumping: Nitko sretniji od mene! Hvala!
  5. Može li mi netko jednostavno ( ako je to moguće) objasniti intervencijski efekt presude kod umješača. Hvala!
  6. Hvala na informacijama! Budem probala 1. nagovarat firmu, a onda vidjet ćemo!
  7. Zanima me gdje se mogu informirati o seminaru za polaganje pravosudnog ispita ( gdje se održava, gdje se treba prijaviti, koliko košta budući da nisam odvjetnički vježbenik)
  8. Hey Mate! Znam da si položio ispit, i čestitam, svaka čast! nadam se da nisi kliknuo delete u vezi skripti, pa te molim da mi olakšaš učenje, i pošalješ mi skriptu iz kaznenog ili kpp-a na dada.madzarac@gmail.com :thankyou:
  9. Bila bih jako zahvalna dobrom kolegi/kolegici ako bi mi poslao/poslala skrpitu na dada.madzarac@gmail.com Hvala!!!!! :xwave: :wavey: :thankyou:
  10. Molim cijenjene kolege i kolegice ako mi mogu poslati skripte za pravosudni na mail dada.madzarac@gmail.com Hvala puno. Hvala puno. Hvala puno. Hvala puno. :thankyou:
  11. Molim cijenjenog kolegu ako mi može poslati skripte za pravosudni na dada.madzarac@gmail.com Namjeravam izaći na ispit u 3 mj. 2007.g. Hvala puno. Hvala puno. Hvala puno. Hvala puno.
  12. Kao 1. nigdje u Obiteljskom zakonu se ne spominje 6.mj. od pravomoćnosti presude. Zahtjev za donošenje nove odluke o tome s kim će djeca živjeti se postavlja kad se promjene okolnosti s obzirom na dijete ( okolnosti u kojima je do tada živio)! Mišljenje djeteta od 10 g. se uvažava, ali nije odlučujuće!
  13. Koliko je meni poznato prema Pravilniku o provođenju psihosocijalnog tretmana, u Zagrebu se provodi psihosocijalni tretman nasilnika u obitelji u Centru za socijalnu skrb Zagreb, Kumičićeva 5. Provode ga 2 socijalne radnice koje su educirane za psihosocijalni tretman. Uvjet za provođenje tretmana je da nasilnik dobrovoljno pristane na provođenje istog.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija