Jump to content

NellyHexe

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. kod mene ima jedna pozitivna promjena, a to je da sam konacno "odlucila" sve snage usmjerit da konacno privedem kraju sve ovo studiranje, manje sam na netu, manje slusam muziku, manje sam vani- ukratko- manje postojim aaaaa ima i jedna negativna, a to je da se ipak ne mogu rijesiti gpp-a nikako. postajem smijesna sama sebi. pozdrav svima
  2. meni, nisam sigurna, ali mislim da je to bila opca historija.. e izgubila sam cetiri mjeseca na strebanju i vjecno padala oko ujedninjenja pijemonta i napoleonovih uredjenja drzave.. Sad mislim da mrzim gpp, nikako ga se rijesiti, kao cicak se zakacio i nista ne pomaze koliko ga ucim...dva..ili ipak tri mjeseca- i nista. ni najmanjeg pomaka naprijed ali ok... bit ce.. jednog dana cu se smijati ovome, samo, trenutno sad, mi uopce nije smijesno :roll:
  3. Urbanisti Dizajneri Znanstvenici i istraživači StruŸnjaci za organizaciju rada Glumci, režiseri i producenti Povjesničari umjetnosti Urednici Srednjoškolski profesori Ravnatelji zdravstvenih ustanova Diplomati Tajnice :lol2: :lol2:
  4. kad bi se moglo vratiti vrijeme nazad, ja ne bih upisala pravo. eto danas toliko. :pivo:
  5. od nediscipliniranih i neodgovornih radnika i meni se dize kosa na glavi, ali jesi li ti duzan biti tu poslije radnog vremena? ako jesi ... :čekić: mir u sudnici ako nisi.. :trk: u svakom slucaju, za tebe :wavey:
  6. skripta iz GPP-a nije dovoljna da se polozi ispit. nije, nije i nije. :bonk: mislim, znala sam i prije , a sad duplo znam :wavey:
  7. Bokic Al... hvala ti na razumijevanju, vec je nekad covjeku dovoljno da netko razumije i shvata ove nase studentske krize, obicno svi ostali kazu , "imas brigu samo ucenje i budi sretan zbog toga" i to je sve. ali to nije tako jednostavno onda kad vec nemas snage a trebas napravit ono sto zovu zavrsni udarac, kad je mozak vec premoren a treba pamtiti jos novih 1000 strana od cega je sve, ta svaka pojedina rijec, "uzasno bitna" I nadam se Al da ces uspjeti i ti i ja i svi ostali koji su zapali u to stanje bezvoljnosti pronaci neku svoju motivaciju, da se sto prije rijesimo svega ovoga. a do tad je dovoljno da znamo da je to ipak normalna i ocekivana kriza, koja eto, kako nam i Marie kaze, bude i prodje (hvala Bogu) :mig:
  8. ostalo mi je jos 4, ali kao da gubim i motivaciju i zelju da ucim... :coffe: jel se ikad vama tako nesto vrtilo po mislima kao da ne mogu vise ..niti uciti, niti ponavljati, kao da me vise niti pravo niti sve te i bitne i nebitne cinjenice koje trebam nauciti, vise uopce ne interesuju. jel to neka kriza ucenja ili sto? :bonk: kako uopce da je savladam i krenem dalje. :sad:
  9. jeste, skinuto sa sprske stranice, jos sam ubacivala je i ije. ali ok, ja nemam problema s tim, vazno mi je biti raspolozen i bitan je smijeh
  10. http://www.pravosudni.izhr.com/zakoni_skripte/skripta-UPRAVNO.doc
  11. Presuda jednog britanskog suda "Golubovi kojima je vlasnik fizičko ili pravno lice ne smiju sjediti na krovovima drugih fizičkih ili pravnih lica i ne smiju se zadržavati u vrtovima i dvorištima susjeda.” Pravno misljenje njemackog ljekarskog udruzenja: “Izvađeni bubrežni kamenci i iščupani zlatni zubi ostaju vlasništvo pacijenta.” :clap: :lol2:
  12. NellyHexe

    za opustanje ;)

    Ne moze se uvijek ni raditi, a kad se vec ne radi, neka se odmaramo uz smijeh! Tri odgovora Koliko je 2+2. Ovo pitanje postavljeno je domaćici, knjigovođi i odvjetniku. Evo kako su glasili odgovori. Domaćica - Pitanje nije teško, odgovor je 4. Knjigovođa - Ja mislim da može biti i 2 i 3 , ipak bih da još jednom provjerim sve stavke u mojim papirima. odvjetnik, prije nego što je dao odgovor navlači zavjese i gasi veliko svjetlo, zatim saopštava tiho i značajno - Kažite mi koliko biste željeli da to bude. :lol2:
  13. upute o pripremi za prijemni ispit za studij javne uprave postoje, cak sam je vidjela preko google, nije potpuna skripta, sa rijesenim zadacima, koliko se sjecam, ali mnogo pomaze za prvu ruku i osobito ako je hitno... pokusaj utipkati kljucne rijeci, tako sam je ja slucajno pronasla, ako pronadjem tu uputu opet, budem javila ili poslala...!
  14. fotka je stvarna motivacija! stavit cu je neko vrijeme da bude screen saver nekad je lakse i ucit kad je cilj vidljiv knjige, knjige, knjige...ima li kraja! e, ima hvala Bogu!
  15. a kome vise treba brak..sve uzasi do uzasa. sad ste mi svi zajedno zgadili brak i muzeve i zene i jadnu djecu, bolje je da covjek zivot prozivi sam, proputuje, vidi svijeta i umre citavih zivaca i u miru! bar ste mi pomogli da donesem odluku da ne ulazim u te brakove i probleme u p.m sta ih je! kao da se covjek rodio samo da bi se natezao oko problema u braku i onda umres pored nekoga tko se velikodusno trudio da ti unisti zivot! glava me zabolila sad od ovih vasih prica..! :thumbsdown:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija