Jump to content

antonija2

Korisnik
  • Broj objava

    42
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. trenutno sam trudna peti put. cula sam da je moguće ostvariti neku naknadu tipa kao mirovinu odnosno kao starateljica/njegvateljica. jel to stvarno postoji ili su glasine
  2. pozdrav!!! na porodiljnom sam tri godine zbog blizanaca pa me sada zanima ako unutar te tri godine rodim još jedno dijete jel mi se onda ta sljedeća porodiljna naknada spaja u jednu i ostaje ista ili za treće dijete dobivam dodatnih 1663 kune
  3. pozdrav! ne znam dali ova tema spada ovdje ali svejedno cu pitati i otvoriti tu temu jer nisam našla ništa vezano za dječji. pitanje je- dali se dječji dobiva od dana rođenja djeteta ali od dana kad je podnesen zahtjev?
  4. da ne otvaram novu temu pa ću ovako. ako nisam na zavodu za zapošljavanje nemam pravo na porodiljni???
  5. e može mi neko napisat kak se piše podnesak sudu za povlačenje tužbe! primjer kak to treba izgledat
  6. i sama sebi sam čudna ali više nemam snage za ništa! a pitanje bi bilo- podnjela sam tužbu za rastavu braka i imali smo već sve procedure vezano za to-posredovanje czss i svašta i imali smo već nekoliko ročišta vezano za rastavu.... sada se ja, iz samo meni znanih razloga ne želim rastati. i kaj sad? povučem tužbu na sudu ili? koja je procedura?
  7. ona se je najavila al se trebala javit jer nije konkretno rekla kad će doći. kolko je sad to loše
  8. socijalna radnica je već ranije izasla na teren i ima uvid u moje stambene prilike. sada kada je kao po protokolu trebala doći i ponovno napraviti zapisnik vezano za to, ja nisam bila doma i ona nije došla. sad je ona u nalaz koji je predan sudu napisala da nisam surađivala sa czss i nisam dozvolila da se napravi uvid u stambene prilike.koliko je to sada loše za mene? ročište je zakazano za pon?
  9. ako otvaram već postojeću temu, sorry! ako smo mi već imali prvo ročište, prošli postupak posredovanja, bili u centru na psihološkom vještačenju i čekamo poziv za sud, odnosno drugo ročište jel je moguće to obustaviti? (odnosno ne želim razvod)
  10. ako pišem požurnicu sudu, s obzirom da imam odvjetnika dali mi on to mora sastaviti ili smijem sama bez da se za to obraćam odvjetniku?
  11. nije bračna stečevina nego moje stvari koje sam dofurala sa sobom a sada ne mogu do njih i uzeti si ih jer mi to moj uskoro bivši ne dozvoljava. tužba ili?
  12. činjenica je da svatko od nas tjera vodu na svoj mlin. koliko dugo si ti van odgoja svog djeteta? kako su određeni vaši susreti? zašto nisu održavani kontakti? ni meni se ne sivđa moja situacija i ne mogu biti sa djecom kako i koliko bi htjela al svejedno sudjelujem u njihovom odgoju koliko je najviše to moguće.
  13. ne znam kud bi ovo svrstala a bezveze je otvarati novu temu... ako sam ja te večeri nakon kaj me je nesuđeni nalupao otišla od njega, a nisam bila u mogućnosti uzeti djecu sa sobom, nego sam naknadno došla po njih dali se to ubraja u napuštanje djece?
  14. do sad sam se milijun puta obraćala centru vezano za to pismeno i usmeno jer to traje predugo no svaki put je bilo bez rezultata. jel ja i tu "obavijest" meni moram dostaviti sudu ili to centar dostavlja? koje bi to mjere bile nakon ovog pismenog upozorenja njemu koje se mogu poduzeti a da idu meni u korist?
  15. eto, konačno sam dobila i to stručno mišljenje czss. Ok to sam dostavila sudu te sada čekam da sud zakaže ročište. Uz to sam dobila i obavijest da je ocu izrečeno pismeno upozorenje zbog toga kaj ne dozvoli da ja uzmem djecu. kaj ja sad s time mogu? On bez obzira na sve ne dozvoljava da ih uzmem. Da se ponovno sada obratim centru ili?? unutra piše da ako on i nakon toga radi isto da će se poduzimati i dr mjere.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija