Jump to content

ZUBE

Korisnik
 • Broj objava

  33
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Hrvi 20%

  Štovani hvala vam na savjetima.
 2. Hrvi 20%

  Nisam zna da se posli može odabrati mirovina koja više odgovara.Kad je tako onda nema odustajanja ma koliko trajalo. Hvala lipo i veliki pozdrav.
 3. Hrvi 20%

  Štovani Buda hvala na odgovoru. Nemam status dragovoljaca ni čin na borbene dane imam 450 kuna dodatka.A vidi ćemo što će poslati iz Zagreba možda bi bilo naj bolje odustati nakon ovoliko godina.
 4. Hrvi 20%

  Poštovani u općoj sam mirovini od 2010 koja mi sad iznosi sa dodatkom za borbene dane 3070 kuna. Bija sam na komisiji prije desetak dana i dali 20 posto i da sad šalju u Zagreb. Dali neko zna dali se isplati više ova mirovina ili bi bila veća sa 20 hrvi. Hvala svima koji imaju koji savjet.
 5. HRVI novi zakon

  Ja sam dobija kuvertu u sanducic prije dva miseca iz bolnice i da nazovem kontakt osobu za dogovor.Gospoda se javila i uzela moj broj mobitela i sada u sridu zvala da dodem cetvrtak na komisiju.Fino su me primili procitali nalaze i ustanovili da se ljecim od 93 sa 3 bolnicka ljecenja redovne psihijatriske preglede.I sada ponovo vracaju papire u drzavni ured a sto ce dalje biti nista neznam ako neko zna molim da mi apise. Veki pozdrav
 6. HRVI novi zakon

  postvani prof Mozemo popiti kavu sutra u Branimira ako vam odgovara u 10 uri pa cu vam pokazati i rjesenje od mirovine i lakse cu razumiti uz kavu. Lipi pozdrav
 7. HRVI novi zakon

  U mirovini sam od 2010 god najniza opca braniteljska koja sad sa dodatkom iznosi 2974 kune.U drugom misecu sam prida papire za HRVI u drzavnu upravu sad cekam komisiju u bolnici Zadar dali mozda neko zna ako mi priznaju HRVI dvadeset posto dali gubim dotak od 50 lipa po danu ili mi je bolje ne ici na komisiju.
 8. Postovani prof Isa sam prije dva miseca u mirovinsko i napravija zahtjev jer su mi bili rekli da me racunalo nije povuklo i da cu dobiti zaostatke samo me cudi da su ovako brzo rijesili. Veliki pozdrav
 9. Ima sam naj nizu braniteljsku opcu mirovinu od 1 miseca 2010 godine.Borbenog sektora sam ima 507 dana nemam HRV prije misec dana su mi javili da cu biti pozvan na komisiju u Zadarsku bolnicu i da ce papire vratiti u drzavni ured i da ce oni dalje odluciti svezi HRV.Omjer mi je 20 vojno a 80 civilno i ima sam oko 28 godina staza kad sam isa u mirovinu.
 10. Evo danas sam dobija mirovinu 2971.74 a prosla mi je bila 2654.18 ne kuzim zasto je ova veca 300kuna dali neko zna zbog cega mogu zahvaliti ovom povecanju.
 11. usporedni izračun mirovina

  Postovani prf, bija sam u HZZM i rekli su da imam pravo na dodatakvod 50 lipa i zaostatke prida sam papire kako ste rekli.Molim vas ako mi mozete pomoci u 2 misecu sam preda zahtjev za priznanje HRVI 20 posto ptsp.Sad sam dobija iz ureda da im dostavimo dokumentaciju i zdrastveni karton.U slucaju da mi priznaju HRVI dali ima to kakvog utjecaja na moju najnizu mirovinu dali gubim pravo od 50 lipa po danu.I koliki bi mi mozda bija dodatak naHRVI. Srdacan pozdrav
 12. usporedni izračun mirovina

  Postovani prof puno vam fala na vasem odgovoru, i veliki pozdrav!
 13. usporedni izračun mirovina

  Do 1.3.2018. 2567kn ali su se malo uskladivale tako da mi sad iznosi 2654kn znaci nemam dodatak na borbene dane.
 14. usporedni izračun mirovina

  Poštovani prof,Iskreno receno nisam bas nesto spretan u pisanju ali se nadam da cu vam uspiti dati sve potribne podatke da mi mozete pomoci.Riješenje mi je dostsvljeno 2.2.2010 a uspostavlja se počevši 23.1.2010 isplata mirovine u svoti od 2361,66kn mjesečno.Borbenih dana 501 u Domovinskom ratu a ukupno staža 26 godina,4 miseca.Veliki pozdrav!
 15. usporedni izračun mirovina

  Hvala vam ali ne razumim u rjesenju pise da mi se odreduje naj niza invalidska mirovina zbog opce nesposobnosti za rad prema cl.15.ZOPHBDR kumulirani uzrok.Evo sam pogleda kolika je tocno mirovina zadnja je bila 2.654.18 jos jedanput hvala.
×