Jump to content

Tina78

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa tako onda mogu čekati i 20 godina do otplate kredita. mene bi bilo strah da ne zaterete imovinu. Moguće?
  2. meni su rekli da kada se podnesu ovrhe koje se šalju na plaću da ih mogu staviti prije stambenih kredita, a ne da čekaju redosljed naplate. kada sam pitala kako to oni su rekli da tako svatko može dignuti kredit od 100.000 EUR- a i ne otplaćivati dugove 20 godina. ne znam da li je to istina. da li se ovrhe po računima i karticama stavljaju u prioritet i prve skidaju od plaće???
  3. Hvala, to me jako brinulo... Ipak mi se radi o krovu nad glavom..Ima tu još dilema. naime u istom dvorištu su dvije kuće jedna je naša jedna od šogorice. ona sada traži svoj priključak za struju, plin, komunalije. do sada su računi dolazili na svekrvu (kuća je naša). ako ona uzme svoje priključke nama ostaju stari računi? bez obzira što nisu na naše ime????
  4. Molim pomoć, zanima me da li osoba koja ima pravo uživanja u nekretnini može i zateretiti nekretninu. Naime, kuća glasi na mog supruga, a njegova majka ima samo doživotno pravo uživanja. Prije par dana saznala sam za njene mutne poslove i da joj puno ovrha dolazi na naplatu. Na sebi nema napisane nikakve nekretnine niti pokretnine već samo pravo uživanja u našoj kući. Zanima me da li bi mi mogli na neki način zateretiti kuću ili da njen dug nasljedi sin( moj suprug). Hvala na pomoći....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija