Jump to content

mamaoo7

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://legalis
  1. Situacija je ovakva.Muzev bratic nije plaćao redovito troškove svoga obrta i da drzava nebi imala nad cim pokrenut ovrhu želi darovnim ugovorom prepisati dio kuce čiji je on suvlasnik,na muževog oca.Dali bi moj svekar morao platiti porez na dio koji mu daruje nećak?
  2. Bratić mog muza otvorio je svoju trvtku i upao u dugove s njom(duguje drzavi porez i jos nesto u visini preko 100 000 kuna).to nebi uopće bio problem nama da kuća u kojoj mi zivimo nije na njemu i na muževu ocu.kako nebi doslo do moguće ovrhe nad kućom on će svoj dio kuće prepisati na muževog oca tako da on bude jedini vlasnik a da se ovrha nemože provest na kuću...jer je kuća jedino sto on ima u svom vlasnistvu..dali je moguće tako prepisati kuću na drugog kako nebi doslo do ovrhe?
  3. to je bio posao na određeno..davala mi je ugovore uvijek na kraju mjeseca za svaki mjesec tako da ne odem na bolovanje.otisla sam u hzzo i oni mi kazu da imam pravo na 831 kunu za 10 mjesec.zar nemam pravo na veci iznos plaće za deseti mjesec?
  4. otisla sam u 10 mjesecu na bolovanje zbog komplikacija u trudnoći.u 11 mjesecu sam dobila otkaz ..dali imam pravo na isplaćivanje plaće za taj mjesec na bolovanju ?i tko mi to treba isplatiti?
  5. posto sam medicinska sestra po zanimanju dali u taj period od 18 mjeseci u zadnje dvije godine mogu navesti stažiranje od godinu dana koje mi se isto vodi u radnu knjiicu...
  6. u zadnjih godinu dana imam deset mjeseci staza s prekidom od dva mjeseca..dobila sam otkaz nedavno jer mi je ugovor istekao.poslodavac je znao da sam trudna i zato mi ga nije produzio.u tih 10 mjeseci plaća mi je bila u prosjeku 3500 kn.na koliki iznos porodiljne naknade ja imam pravo kad rodim.?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija