Jump to content

majabv

Korisnik
  • Broj objava

    21
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. bojim se da neće biti ništa s toga jer je u pitanju blokada tekućeg , i u banci mi rekli "račun blokiran po sudskom rješenju" iz Vipa. pa me zato zanima jel mi tu može odvjetnik pomoći,budući da je to preko suda išlo.
  2. dali ima netko kakva pozitivna iskustva u vezi ovrha sa odvjetnikom g.Vidanom???
  3. javila sam se vipu i oni me uputili u o.ured g.Vidana. Jel ima netko kakva iskustva s njim vezana uz ovrhe???
  4. ja vam mogu samo reći da je meni zablokiran tekući račun,i iskreno se nadam da ću pokušati riješiti deblokadu i otplatu duga na rate... SRETNO!
  5. javila sam se vipu i oni me uputili u o.ured g.Vidana. Jel ima netko kakva iskustva s njim vezana uz ovrhe???
  6. hvala Vam na odgovoru,i iskeno se nadam da ću nešto riješiti s njima
  7. ponovno pišem jer vidim da mi nitko ne želi odg.. dakle,vipova blokada po sudskom rješenju na mojem tekućem računu. jel postoji kakva ikakva šansa za deblokadom i mogućnošću plaćanja duga na rate? javila sam se odvj.Vidanu e-mailom,al još ništa od odgovora...
  8. ponovno pišem jer vidim da mi nitko ne želi odg.. dakle,vipova blokada po sudskom rješenju na mojem tekućem računu. jel postoji kakva ikakva šansa za deblokadom i mogućnošću plaćanja duga na rate? javila sam se odvj.Vidanu e-mailom,al još ništa od odgovora...
  9. molim vas za odgovor,porodiljni mi istječe 21.12,a već s 22.12 otvaram bolovanje tj komplikacije u trudnoći
  10. vipova ovrha tj blokada. jel moguće da dogovorim s odvjetnikom za deblokadu pa da mi se omogući plaćanje na rate? radi se o odvjetniku Vidanu. javila sam mu se mailom,jer sam vidla da je ovdje netko imao sličnu situaciju ali to je bilo 2008.g. pa se bojim da se možda nešt promijenilo i da nebi bilo ništ s toga. napomenula sam mu u pismu da sam na minimalnom porodiljnom od cca 1663kn.
  11. molim Vas za pomoć, na rn-u su mi 2 porodiljne naknade a ja nemogu do njih. radi se o dugu od 3500kn + troškovi postupka
  12. prošle godine mi je zg banka zablokirala tekući i tvrdili mi da nisu oni,da je to netko drugi,tak dugo dok nisam zatražila dokument na temelju čega mi je zablokiran račun. i na kraju je ispalo da su oni zablokirali jer sam 5 mj bila u nedozovljenom minisu. riješila sam slučaj. e,sad. vipova ovrha tj blokada. jel moguće da dogovorim s odvjetnikom za deblokadu pa da mi se omogući plaćanje na rate? radi se o odvjetniku Vidanu. javila sam mu se mailom,jer sam vidla da je ovdje netko imao sličnu situaciju ali to je bilo 2008.g. pa se bojim da se možda nešt promijenilo i da nebi bilo ništ s toga. napomenula sam mu u pismu da sam na minimalnom porodiljnom od cca 1663kn. ima mi pomoći????
  13. ja još uvijek nisam ništa uspjela riješiti,novac i dalje stoji na računu. bila u raiff.banci,i tamo mi tvrde da oni nisu blokirali račun, da zadužnica još nije poslana. a u zg banci kao razlog blokade objašnjavaju otkaz kredita. ja ponovno zovem u raiff i opet mi NAGLAŠAVAJU da s njihove strane ne postoji zahtjev za blokadom. još nadodaju,da imaju dosta poziva upravo zbog takvih slučaja ZAGREBAČKE BANKE. sad mi jedino preostaje da zatražim ovršni dokumenat temeljem čega je nastupila blokada. a meni novac treba... jel imao netko sličan problem???? i kako ste riješili? totalno sam već van sebe,za manje od mjesec dana se trebam poroditi..... a što ako ja zatražim zatvaranje računa u zg banci???? molim vas za brzu pomoć tj savjet1!!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija