Jump to content

leilani

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. zahvaljujem!!!imam još samo jedno pitanje,vezano uz prostor,da li postoji određena kvadratura? nije nešto velik ali sve bi stalo što mi je potrebno za početak.a što se tiče dostavnog vozila kakvo ono mora biti? jer dostavljači pizza voze obične osobne automobile,nikakav caddy ili slično,da li bii i ja mogla s svojim osobnim vozilom dostavljati torte koje su ionako u kutijama (kao i pizze)?
  2. zanima me s obzirom da i u d.. moram zaposliti kv radnika da li je bolje otvoriti obrt ili d..? da li su velike razlike?
  3. puno hvala! to bi bilo samo za maloprodaju,po narudžbi.i otvorila bi u sklopu kuće,imam jednu praznu prostoriju pa me zanima i da li treba prostor biti određene veličine? i ima li neka institucija koja mi sve te uvjete može dati napismeno? u biti i trebam sve opremiti pa mi tek onda izlaze kontrole? i još jedno pitanjce...da li prvo otvaram d.. pa tek onda opremam ili obrnuto?puno zahvaljujem!
  4. Zanima me koji su uvjeti za otvaranje d.. Bavila bi s eproizvodnjom i prodajom kolača i torti,da li moram zaposliti kvalificiranog slastičara ili mogu sama peći kolače(za početak)? imam posl.prostor u poslovno-stammbenoj zgradi i tamo bi to otvorila,da li trebam neke posebne dozvole,npr.suglasnost stanara?da li moram imati poseban namještaj(posebni štednjaci) ili mogu normalne štednjake,miksere i slično upotrebljavati? hvala!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija