Jump to content

kdosen

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala puno "veteranu", dosta si mi pomogao ovim odgovorom..vjerujem da ću uspijeti nešto i učiniti zahvaljujući ovim podacima..
  2. hvala lijepo na odgovoru, pitala bih još nešto danas sam razgovarala s liječnikom mog oca u toj duševnoj bolnici. Nema naznaka agresivnosti, samo je omamljen lijekovima i u jako lošem stanju. Čekaju CT da bi dijagnoza bila konačna. On mi nešto pokušava reći, ja ga ne razumijem. Željela bih da mi se javi netko tko je imao sličan problem. Naglašavam da nas ima petero djece, ja se razilazim u mišljenju od ostalih četvero. Ne znam šta da radim,da će za sve biti kasno i da neće ni dočekati riješenje od centra za socijalnu skrb, a kamloli sudsku odluku. Da li, ako sam ja sama protiv očevog boravka u duševnoj bolnici imam ikakve šanse da nešto postignem, jer su ostali da on tamo ostane i sve prepuštaju vremenu, a ja vidim da vremena nema. unaprijed hvala
  3. molim pomoć, Mlađe sestre su našeg oca smjestile u duševnu bonicu sa sumnjim u deminenciju. Sumnjam u tu dijagnozu jer prilažu samo nalaz iz hitne bez ikakve druge dokumentacije. Otac ima 71 godinu, u poslijednje dvije godine proživio je strašne traume, suicid sina (sam se zapalio i podlegao ozljedama), vidio je sina takvog..supruga (naša majka) umrla je prije 6 mjeseci, ostao je sam, nije se obazirao na naše molbe da dođe živjeti kod nekoga od nas. Ja osobno sam to htjela prije dvije godine, da dođu i on i mama jer su mi djeca odrasla i imam mjesta, svi su mi suglasni i njegovateljica sam po struci. Odbijali su radi propagande o gradu u kojem živim (vukovar), jer su se bojali ne znam ni sama čega. Otac je sad u bonici svjestan gdje se nalazi i šta će biti s njim, hoće sad kod mene, ja bih to rado prihvatila, ali se bojim da se 15 dana ne predomisli i da ne izgubi mjesto u domu za psihičke bolesnike, ako mu se stanje naglo pogorša. Naglašavam da mi je otac uvijek bio priseban, nije pokazivao nikakve znakove psihičkih smetnji, zanima me da li mu se može nametnuti skrbnik, na temelju čega, da li može samo na osnovu njegove starosti. (postupak tutorstva je u tijeku jedne druge sestre)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija