Jump to content

damjan3

Korisnik
  • Broj objava

    73
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Ako je ovo ozbiljni pravni portal, nije bitno kakvim slovima se piše, ali očito da nije, pa moderatoru smeta kad se pise velikim slovima.
  2. Kako tebe nije sram mene nazivati klinjom? Ti se ponasaj dostojanstveno, ne budi ljubomoran, seljacino jedna.
  3. Ajd ti procitaj prvo njegov post, pa onda reci da nije imenovao mene i moju majku. Znaci kad sam ja napisao da mi majka zivi u izvanbracoj zajednici i prima mirovinu on je napisao : "u izvanbracnoj zajednici i redivito prima mirovinu za sebe ?????? sve te osobe koje žive u takvoj zajednici a gotovo ih ima više od 90 % trebalo bi zakonski ukinuti pravo na mirovinu"
  4. Jel ste vi djeca ili odrasli ljudi=*? sramota
  5. Sva sreca sto ne sjedis u parlamentu. A inace, kao dijete poginulog hrv. branitelja mogu ti rec da itekako koristim svoja zakonski osigurana materijalna sredstva, a moja majka ne uzdržava nikakvu sirotinju.
  6. Ne, apsolutno ne. Vi ne trebate slušati i prihvaćati takove vrste prijedloga i naredbi od njega. Samostalni ste u svom odlučivanju. Sve što ste vi obvezni je dopustiti mu da viđa dijete o ono vrijeme kada je sud odredio da ga viđa. A ovo ostalo, što on vama govori..oprostite na izrazu ali "seronja".
  7. Ovo u vezi alimentacije, kao sto sam vam rekao, nema on sta smanjivati po svojoj želji. Ako je sud odredio toliko, onda je toliko a ako on radi drukcije javite se sudu. Ako vi jedina imate skrb nad djetetom vi odlucujete o djetetu, no ne razumijem u vezi kakvog odlucivanja pricate,
  8. Svašta, zabrana ptistupa.boze dragi. Gospođo svaka čast vama i poštovanje, ali ipak... O zabrani pristupa ni z od takove zabrane da bi se mogla propisati. Ni on, ni ona ne čine ništa protuzakonito, osim ako vi ne dokažete suprotno. A u vezi alimentacije, ako ju je odredio sud u iznosu od 1300 kuna, onda onda mora biti u tom iznosu, vaš bivšu suprug nema pravo samovoljno mijenjati i određivati iznos, a ako vama suprug dobrovoljno plaća alimentaciju onda vam moze platiti i 1 kunu, ukoliko onda vi ne pokrenete postupak za alimentaciju pred sudom.
  9. U skladu s time, ja ti se i ispričavam ako sam te mozda povrijedio ili nesto tome slicno, ali ja sam vrlo neozbiljan.
  10. Pročitao sam sva 3 priložena linka i ne pronalazim nikakva obilježja bilo kakvih kaznenih djela ili čak prekršaja. Nikakve klevete, prijetnje i slično. Naprosto mi nije jasno što ste vi ovom objavom željeli postići. To što je pisano na tim linkovima je na nivou 5. razreda osnovne škole, a ostatak su čisti tračevi i "babski poslovi". Bome svasta. Ali ne samo to, napisali ste u svom postu da: "zaključite kakvi su to ljudi". E, pa ja sam zaključio kakav ste vi čovjek, a za njih me apsolutno nije briga. Thx, damjan
  11. haahha...ovo ti je super...atomska obiteljska mirovina...haha..a jesmo ljubomorni...lol
  12. Ne bih htio nekoga sad inkriminirati, no jedino sto znam je, Fond je osnovan, novci su tu. No, što bi bilo da fond nije osnovan, da tih novaca nema. Eto, drago mi je što su ipak novci tu, dakle nisu potrošeni na ne znam šta, već su tu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija