Jump to content

zviri

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dakle, to je to, nema komentara, takvo je i moje mišljenje, jer, očito, ni suci nisu sveznajući, bolje rečeno spushili smo, pomoći nema
  2. Taj čl 59, je nejasan, jer u stavku 7 kaže da Pravno shvaćanje odjela Vrhovnog suda Republike Hrvatske iz stavka 6. ovoga članka obvezno je za sudove u svim postupcima na koje se to pravno shvaćanje odnosi, a u kojima do dana njegovog donošenja nije donesena pravomoćna sudska odluka. Dakle, što ako VSRH utvrdi nejednaku primjenu zakona? Imaš pravo na ponavljanje postupka temeljem te odluke ili se možeš slikat, jer, čemu onda da obvezuje u postupcima na koje se odnosi, ako se podnosi protiv pravomoćne odluke. Dakle, jedino pon. post. ili oni meritorno odluče, preinače, ne kužim?!
  3. Dakle u 2 predmeta različitih tužitelja, ali tužbe iz istih pravnih osnova i činj. stanja, VSRH je po reviziji, i to isto vijeće VSRH, isti dan, donijelo različite odluke. Što sad?!
  4. I ja sam jedna od Vas. Imam sina od godinu ipo. Ujutro ga čuva teta čuvalica, popodne preuzme muž, kad legne, oko 21,00 ponavljam. Nadam se da će uroditi plodom, jer mislim na rok u 12 mjesecu, tek sam počela...s GM, a ide taaaako sporo, ne znam hoću li sve stići, ali VJERUJEM i NADAM SE, nada umire zadnja.
  5. I Ja počinjem s učenjem pa bih molila skripte koje imate na mail zviri@net.hr THNX
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija