Jump to content

star

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Naime, neki vec znaju za moju temu vezano za bolovanje i poslodavca..Sada kmene zanima ovo: Imam dokumentaciju specijalista ( neurokirurga i spec. za fizikalnu medicinu) na kojima pise da ne mogu dugotrajno sjedit niti hodat zbog dijagnoze koja je utvrdjena. Nazalost, llijecnicko povjerenstvo pri domu zdravlja ukinulo mi je bolovanje iako je jasno receno da ne mogu sjediti i na dokumentaciji jasno pise:posteda!! Zanima me koja su moja prava obzirom da cu dobiti otkaz jer ne mogu ici na posao zbog bolova koje osjecam i na koje je specijalist uputio u dokumentaciji, a bolovanje mi je zatvoreno. Kako osporiti tu odluku kontrolora koji je "pobio" nalaze dvaju specijalista i sto nakon sto mi poslodavac uruci otkaz, prije rjesenja zalbe nekom visem nivou? Hvala!!
  2. Vedran, haval ti puno na odgovoru Mene muci to sto je poslodavac trazio lijecnicku dokumentaciju da mu dostavim ( a to mi se opet kosi s povjerljivoscu podataka pacijenta) i to sto mi najavljuje inspekciju ( stranu). Znaci, meni nitko osim mog lijecnika i llijecnickog povjerenstva ne smije dobiti uvid u dokumentaciju ( pritom mislim na poslodavca i nekih njihovih inih inspekcija, stranih doktora i fizickih osoba)? U slucaju da se recimo, nesto slicno i dogodi da netko od tih ljudi zatrazi pregled ili moju dokumentaciju imam li ja pravo na pravnu zastitu? Obzirom da se sumnja u odluku lijecnika opce prakse, lijecnickog povjerenstva i doktora specijalista?
  3. Zanima me smije li poslodavac ( stranac) poslati inspekciju ( stranu ili tuzemaljsku) da provjeri radnika na bolovanju? Lijecnicka dokumentacija je zasticena povjerljivoscu podataka, zar ne? Imam dijagnozu za dugotrajnije bolovanje i vec je lijecnicko povjerenstvo nekoliko puta produzivalo bolovanje. Firma, naime, zeli da sto prije zavrsi moje bolovanje jer me cekaju s otkazom!! Kakva je procedura u slucaju te "inspekcije" od strane firme i u slucaju da se to ne smije kakva su moja prava? Nadam se da je sve razumljivo i HVALA na pomoci!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija