Jump to content

Crna_Guja

Korisnik
  • Broj objava

    28
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

Sve što je Crna_Guja objavio

  1. Crna_Guja

    Dance

    I nešto za mlade.
  2. Crna_Guja

    Dance

    Dečki, jedni i drugi plešu ( prva liga) , a kome se ne sviđa, neka pokuša zaplesati...
  3. Dobro je za sada. Vidjet ćemo (rekli su slijepci) koliko će nam oduzeti-ukrasti....
  4. Vidim, vodi se rasprava, a nigdje preciznog odgovora pa, hajd da pitam, možda će netko prezicno odgovoriti Dakle, sljedećeg mjeseca (lipnja) datuma 06.06. mi prestaje važiti vrijednost prometne dozvole, a isto tako i osiguranja. Vozilo je po mom mišljenju tehnički ispravno (to će se ionako utvrditi na tehničkom). Do kojeg datuma smijem upravljati tim vozilom. Da li je to do 06. lipnja ili smijem upravljati vozilom do kraja mjeseca, a da me policija ne kazni. Vidim svi različito tumače..... Ja sam mišljenja (kojem se manje radujem) da smijem upravljati autom do 06. lipnja, a više bi mi odgovarala opcija da je to do kraja mjeseca lipnja.
  5. Draganec, možda je malo prekasno za diskusiju. Sada ti je stanje sa braniteljima, ono, kako se kaže "Status quo". Zato, bolje poslušaj grupu Status Quo https://www.youtube.com/watch?v=uuyccbUBzfw A, vidjet ćemo (rekli su slijepci) kako će biti, kad prođu izbori.
  6. Ako žele mogu te pregledati od glave do pete i to temeljito, mogu te i testirati na drogu ako se budeš čudno ponašala, a ako im se učini da je potrebno, mogu pregledati i cijeli autobus (postoje policijski psi koji na brzinu pronađu drogu). Sredno sa pregledom.
  7. Malo mi je nejasno, hoće li mirovine rezati 10% odmah u siječnju ili u veljači 2014. Izglasano je da se od 01. siječnja 2014. mirovine (bruto) iznad 5000 kuna režu 10% ali nigdje nije navedeno da li ta mjera stupa na snagu odmah u siječnju jer mirovine u siječnju su od prosinca (mjesec dana unazad) ili rez dolazi u veljači? Mislim da bi se ta mjera trebala osjetiti u veljači, ali ne bih bio previše siguran.
  8. Ne mogu vjerovati kakva sve pitanja postavljaju "neki" forumaši. Najbolje ovako: Jednu sisu daš bivšem mužu tj. silikon, a jedna ostaje tebi (ako se radi o sisama tj. kako žene vole reći "grudima" ). Isto tako i usne, gornja mužu, a donja tebi. Pripazi samo ako pada kiša. A što bi uradila da je "možemo reći" bivši, išao na zahvat produženja određene stvari koja mu se nalazi u gaćama, a ima i takvih "junačina"? Kako bi to ušlo u podjelu bračne imovine? Kako bi podijelili taj dio? Pitaj odvjetnika. Dijelovi ljudskog tijela (i umjetni usadci) se ne mogu dijeliti podjelom bračne imovine.
  9. Koliko se ja sjećam, naš mili i dragi korisnik je napisao i da će izvršiti samoubojstvo. E, glavonjo, možda bi ti bilo pametnije da si nađeš nekakav posao (ne mora biti u struci tj. pravnički posao). Valjda i sam vidiš da je situacija u državi glede zaposlenosti grozna. A ti stalno na ovom forumu arlaučeš i jaučeš iz razloga što ne možeš naći posao. Pa majku mu potraži nekakv drugi posao. Neiskusan si, arogantan, rekao bih i bezobrazan jer kod tebe je priča uvijek ista. Uhvati se lopate ili krampa, nađi nekakav posao sa zidarima ili sl. Ti si se uhvatio prava kao pijan plota. Miješalica za beton, lopata, ašov i kramp su ti siguran izvor zarade i ako budeš radio taj posao uvijek si možeš tražiti posao pravnika ili neku vrstu sl. posla u toj struci. Mlad si i neiskusan i valjda si svjestan trenutne situacije u lijepoj našoj. A ima posla i u Kanadi, Austriji, Njemačkoj, vidim hvališ se da si bio jedan od najboljih studenata - valjda onda poznaješ nekakv starni jezik. Najlakše je sjesti za komp i jaukati. Na taj način posao nećeš naći. Patike na noge i traži posao i manje seri. Ako budeš bio uporan - naći ćeš posao, a ako se budeš ponašao kao sad što se "ponašaš" posao nećeš naći niti kao ispumpavač septičke jame (nadam se da oni koji to rade se neće uvrijediti, to sam napisao samo kao primjer, a danas je doći do posla, bilo kakvog čista lutrija). Slaveri, pamet u glavu i traži posao i budi uporan. Nemoj se ponašati kao Boldrik iz odličnog humorističnog serijala Crna Guja (Black Adder). Ajd, Bok.
  10. Molio bih vas da mi odgovorite na sljedeće pitanje: Ako darujem nekretninu (dio kuće koje smu vlasnici brat i ja, odnosno obojica Rješenjem o nasljeđivanju imamo pravo na tu kuću) svojoj supruzi darujem svoj dio, plaćam li porez na darovanje? Znam da ako darujem sinu ne plaćam porez ali mi nije jasno plaća li se porez između supružnika.
  11. Ono što je Vinkovci napisao: "Tko tu koga....." Pa pogledaj nam direktora!! Taj je zasigurno "sprašio nekoliko tenkova". Dečki, nemojte tako i sačekajte da direktor i onaj koji potpisuje stipendije izađu iz pelena. Baš ste brezobrazni.
  12. Šaljete li im nazad oba ovjerena ugovora ili samo jedan. Kod mene piše da je dovoljno poslati samo jedan jer vidim da su sa druge strane ovjereni od fonda i oba primjerka potpisani dolje desno u rubrici "Za fond".
  13. Idi tamo na "Phantomčak" pa smjeni precjednika. Usput, kad se budeš vratio sa "krofnom" ili "šljivom" na oku, pošalji fotku da se imamo čemu smijati.
  14. 09.09.2011. slaveri je napisao: To što si bio drugi najbolji student ti baš i neće puno pomoći kod zapošljavanja. Bolje potraži neki posao koji ti nije u struci (npr.radi kao prvi konobar na mješalici za beton ili bilo što drugo i zaraditi plaću, kakvu-takvu), a u međuvremenu možeš i dalje tražiti posao za koji misliš da bi trebao raditi pa dok ne dobiješ takav posao radi nešto drugo korisno da bar imaš za džeparac. Veća je sramota kukati i ne raditi ništa nego raditi bilo kakav posao. To što tu kukaš i arlaučeš ti baš i neće puno pomoći. Vidim u jednom postu si napisao da razmišljaš i o samoubojstvu. Eto Crnićev stipendistu, toliko o tvom razmišljanju i zrelosti. Koliko god ti se ne sviđalo ovo što sam napisao mislim da bi ti bilo bolje da postupiš kao što sam naveo i nađeš nekakav posao pravniče.
  15. Dobar je. Što su ljubavni jadi. Zato ja kažem za takve frajere kao što je Pretorian43: Prijatelju, ruka ti je u ljubavi najsigurnija. Kad radiš sa rukom, ona točno zna kada treba ubrzati, kada usporiti i kada stati. A i jeftinije je, što će ti žena?
  16. Pede. ovaj Pretorian je napisao: Nevjerojatno kakvih bisera ima i uspjeli su ovladati tipkovnicom. Pretorian, ako bi postojala mogućnost da se kirurški otvori tvoja glava, a da ti se pri tome ne učini nikakvo zlo, a nije mi namjera da ti poželim, niti učinim nikakvo zlo i izvade ti mozak te stave na apotekarsku vagu, TI BI BIO FENOMEN. Kad bi medicinski stručnjaci ocijenili veličinu tvog mozga, siguran sam da bi bili zaprepašteni fenomenom - kako netko sa tako malim mozgom može pisati na tastaturi iliti tipkovnici, a da se ponešto može i razumjeti. Bravo majstore.
  17. Mišljenja sam da treba pooštriti kriterije na liječničkim pregledima, kao i tijekom polaganja vozačkih ispita čime bi se i podigla svijest vozača. Nije mi jasno, s obzirom da sam i sam sudionik u prometu (imam vozačku od 1985.god. i svake godine bez prestanka posjedujem automobil) kako neki uopće dobiju vozačku dozvolu i trijezni upravljaju vozilima te na prometnicama imaju orijentaciju kao poludjele kokoši. Uočio sam i veliki broj prekršitelja koji telefoniraju dok voze, ženske populacije sa vozačkom dozvolom me više strah na cesti nego nekog iskusnog vozača koji je popio 5-6 piva (neka mi žene zamjere, ali to je tako i mislim da će se mnogi iskusni vozači složiti sa ovom mojom primjedbom). Mislim i da bi dobnu razinu za polaganje vozačkog ispita trebalo podići na 21 godinu starosti, a ne ovo što se sada radi. Za motocikle iznad 125 ccm iznad 25 godina. Čitajte na portalima i drugim medijima koliko godišnje nastrada sudionika u prometu zbog raznih razloga. Pooštriti i kazne u prometu, obavezno, pogotovo za one koji vole zaviriti u dno čašice (preko 0,5 promila). Ajd, bok !
  18. Vozačka dozvola - diploma za smrt ili eventualan odlazak u buvaru, ovrha ili sl... ?? ? I platiš još oko 1000 evrića za polaganje-diplomu.
  19. Potpisujem sve ovo što je Borat napisao. Depresivac, stvarno si bezobrazan i dosadan kao proljev. Ponašaš se kao adolescent koji je jučer kupio računalo i uletio na internet. Bez veze. Sreća tvoja što je admin liberalan i fleksibilan.
  20. jake69 je napisa: Jake69 (šeset idevet) E sad još samo da je poljubiš u d..(neću reći gdje). Uključi zvučnike pa vidi "du you hope-klope-cope...... (klikni na link) Nekad se ponašala prema nama-braniteljima, recimo kao majka, ali sada kao sam stekao dojam da je kao maćeha. Ne sekiraj se, bit će nam svima bolje kad tvoja (nažalost i naša) premijerka sa ovakvim engleskim uleti u uniju. jes of skroz Klikni i na ovaj link ako nisi siguran (odfitilji zvučnike): Pozdrav svim braniteljima!
  21. Nužni nasljednici Članak 69. (1) Nužni nasljednici su ostaviteljevi potomci, njegova posvojčad i njihovi potomci te njegov bračni drug. (2) Ostaviteljevi roditelji, posvojitelji i ostali predci nužni su nasljednici samo ako su trajno nesposobni za rad i nemaju nužnih sredstava za život. (3) Osobe iz stavka 1. i 2. ovoga članka nužni su nasljednici kad su po zakonskom redu nasljeđivanja pozvane na nasljedstvo. Pravo nužnog nasljednika Članak 70. (1) Pravo na nužni dio jest nasljedno pravo, a dio koji pripada pojedinom nužnom nasljedniku naziva se nužni dio. (2) Raspolaganja za slučaj smrti koja su suprotna nečijem pravu na nužni dio pobojna su. (3) Nužni dio potomaka, posvojčadi i njihovih potomaka te bračnog druga iznosi jednu polovicu, a nužni dio ostalih nužnih nasljednika jednu trećinu od onoga dijela koji bi svakom pojedinom od njih pripao po zakonskom redu nasljeđivanja. (4) Oporučitelj može oporukom odrediti i da nužni nasljednik primi svoj dio u određenim stvarima, pravima ili u novcu. (5) Nužni nasljednik na svaki način ima pravo na ime svoga nužnog dijela dobiti onoliku vrijednost koliko na njega otpada kad se obračunska vrijednost ostavine podijeli s veličinom njegova nužnoga nasljednog prava (vrijednost nužnog dijela). 2. Izračunavanje vrijednosti nužnog dijela, umanjenje raspolaganja za slučaj smrti i vraćanje darova a) Izračunavanje vrijednosti nužnog dijela Utvrđivanje vrijednosti ostavine
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija