Jump to content

NilskiKonj

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Je li moguće da ne vidite link u odgovorima #118 i #122. Ili nitko ne čita? http://www.megaupload.com/?d=J2MYFVD9 Evo ponovo, materijali su tu.
  2. Na tom linku je ono što sam dobio prebačeno sve u pdf format. Ništa ne treba plaćati, nego upisati šifru koja se traži, pričekati nekoliko sekundi i odabrati Regular download kad se pojavi. Hvala!
  3. Ma bilo bi lijepo da su ostali malo zahvalniji i kooperativniji ali su nažalost seronje. Gospodin Bakreni je poslao desetke primjeraka nesebično, ali nitko od ovih koji su dobili se nije udostojio da dalje dijeli nego kad su zadovoljili svoje potrebe - tko šiša ostale. Eto tako ni meni nije nitko ništa poslao, a nije mi na kraj pameti da zbog jednog predmeta na faksu kupujem hrpu knjiga. Hvala što ste škrti i sebični! (osim g. Bakrenog - svaka Vam čast!)
  4. Pozdrav! Da li bi mi netko tko ima mogao poslati FIDIC-ove knjige na e-mail? (crvena, žuta, zelena, srebrna, ...) Unaprijed zahvaljujem! Adresa je: nilski0konj@gmail.com
  5. Meni jedna stvar nije jasna pa bih molio za pomoć: - naknada za vođenje postupka - upravna pristojba Nigdje ne piše kamo treba uplatiti. Pretpostavljam da u državni proračun, ali nigdje nije navedeno. Zna li netko?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija