Jump to content

KsenaHorvat

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pun je... unutra ih je već troje + mama (koja je kremirana). Neću im ni spomenut grob. A ako će ić na sud... tamo ću reći da je grob usmeno mama dala ujaku za troškove dok je bila u bolnici. Što i je djelomična istina. Pokušavali smo joj pomoći lijekovima iz inozemstva, ali joj nije pomoglo. Stvarno puno Vam hvala.... imam 23g.a našla sam se u pat poziciji gdje zapravo vidiš da je sve to igra tko je jači. Napisat ću si sastavak i s tim šalabahterom idem u banku.
  2. Može se nasljediti. Moja majka ga je nasljedila od svog oca. To me i brine. Jer ako oni procijene taj grob, mislim da mi onda i na plaću mogu sjest. Otići ću u banku i probat ću s njima to riješit... a ako baš hoće na sud... morat ću prodat grob. Hvala na savijetu i podršci...
  3. Nisam bila niti jamac, a ni sudužnik. Ma strah me jedino da mi na plaću ne sjednu, ako saznaju za grob. A ta plaća i taj posao su mi sve što imam. Pokušali su me dobit na tu foru da to ionako kad tad moram odplatit, ali bolje čim prije i bolje ovako. Jer oni ne žele na sud, a kažu da ću si sudom samo troškove uvećat... Otići ću idući tjedan... Hvala na trudu
  4. Što točno treba od podataka? Kredit je dignut u 2.mj.2007. majka je umrla u 5.mj.2007. Do sad nisu dizali tužbu ili nešto sl.
  5. I što mi onda predlažete da li da otiđem u banku ili ne? Znači da ništa ne potpisujem? Da li se i taj grob broji kao nasljedstvo? Koliko treba da dođe do zastare?
  6. Mama mi je umrla prije 2,5g. Tatu nemam, a ni ikog drugog od žive rodbine. Imala je neki kredit za koji ja nisam imala pojma. Javili su mi se iz banke zapravo samo zbog računa koji je otišao u minus. Traže me da dođem u banku da potpišem dug(kredita) ill će to morati na sud. E sad... nasljedila nisam ništa, osim groba na Mirogoju. Što mi savjetujete da napravim. Ostavinska nikad nije ni provedena do kraja, jer je to sve komplicirano. Koliko je potrebno za zastaru tog kredita? Ako se odreknem groba to je odricanje i duga? Molim vas da mi pomognete, stvarno nemam koga pitati za bilo kakav savijet.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija