Jump to content

advance

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je advance objavio

  1. Ne znam jesam li već napisao da je majstor odbijao izmjeriti vlagu..U tome je glavni problem. On je taj koji je odgovoran..To je kao da ja Vama dam novi auto, tek izvezen iz auto kuće. Sjednete na gas..bla..bla.. i pukne remen. Poznato je da je npr. kad je vozilo novo ne smije bit pod opterećenjem, znači visoko obrtaji i slično. I na kraju da ja snosim troškove popravka? Shvaćate da pokušavam objasnit situaciju.. Tako da ja ne želim prihvatiti ni najmanji dio krivnje,jer je ipak on taj koji zna moguće opasnosti i rizike. A ne odbijat ono osnovno kod parketa,mjerenje vlage. To je jedno bahato huliganstvo u ''majstorskim poslovima''. Lopovluk na elegantan način..
  2. Jel to nije apsurdno? Čovjek dobije potpuno nov materijal, i upropasti ga svojim neznanjem. Ako ću već dat novi materijal,sigurno više neće biti ta osoba (nazovimo ga majstorom). Zadnjih dana sam došao do spoznaje da sam ja samo jedan u nizu oštećenika nestručnog majstora. Ajmo' reci da se greške dešavaju..al više grešaka,na više različitih lokacija ukazuju na neznanje,a ne na neki treći faktor. Nadam se da shvaćate da ljudi pošteno i teško zarađuju svoj novac,za razliku od takvih ''majstora'' koji na nepošten način dolaze do zarade. Zato se treba takvim pojedincima suprotstavit na pošten način..Ili tužba,ili prijava..
  3. Od navlačenja glazure do postavljanja parketa je prošlo mjesec i pol. Rađena je polovicom 7 mjeseca. Trenutna vlažnost parketa je 12%, dok je deklarirana vlažnost (Hrast-Spačva) 10 +- 3%. Majstor je naručio materijal a mi smo platili.. Znači teško je nadoknaditi štetu na bilo koji način? Jedini način naplate štete, tj. više neki način osvete je da se majstora prijavi za rad na crno. Kako, kome?
  4. Pozdrav Radi se o 'fuš' majstoru koji radi na crno i koji nam je radio parkete..Parketi su se digli,površina_cca 50 kvatrata. Šteta iznosi 11 000kn (parket,ljepilo,lak) Koje su šanse za privatnu tužbu, dali pomažu dokazi (konkretno_slike na kojima se vidi da majstor montira,lakira parket). Šteta je još veća ako uzmemo u obzir da se kasni s useljenjem (nova kuća), te da se plaća stanarina u kući gdje stanujemo. Vlage u prostorijama nema, što je izmjereno i može se dokazat. Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija