Jump to content

perica666

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. moze li netko objasnit ovaj naslov "otac nakon rastave mora san ostaviti zeni i djetetu te nastavit placat kredit?" ko je tu lud? ja imam kredit cijeli na sebe koji nije otplacen ni 6mj, sta znaci da sad da se rastavimo ona dobiva sve a ja na ulicu? molim da mi netko taj dio objasni.
  2. procitao sam Rev 580/07-2 ali sam slabo razumio. znaci on je tuzio zenu da je ulozio u kucu 120,000kn i sud je odredio da je on to dao bespovratno i da nema pravo na naknadu? u mom slucaju bi to znacilo da je ona dala za zivot samnom i nema nikakvih ulaganja.
  3. ako sam ja to dobro skuzio znaci u godinu dana sam ja uplato 70000kn kredita i sad ona moze trazit pola od toga znaci 35000kn da jos njoj dam iako ona zaradi 40.000kn godisnje ukupno?
  4. razumijem ja da se djeli ali sta to znaci ona ce biti u tom stanu i placat pola kredita i ja pola iako nisam u njemu ili kako?
  5. molim vas ako mi netko moze odgovoriti na ovo jednostavno pitanje. dakle, stan i auto su kupljeni na kredit i to prije samo godinu dana. ja placam sve i takorec nisam dosao ni do glavnice. kako se djeli takva imovina posto legalno ni stan ni auto nisu nasi nego do autokuce i banke. sto se mene tice ona moze uzet i stan i auto ali neka onda i placa kredit-e. hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija