Jump to content

Ronald

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. OK...sad si iskren a ja budala sto uopce ovdje pisem ovako prevaznu obiteljsku stvar. Ocito sam pogrijesio. Nema me vise....delogiram se. Dovljno sam budala i inace al' ne mora zato cijeli svijet mi se smijat na mojoj muci i suzama. Bok svima....zaboravite ovo sto sam pisao makar je sve istina koja boli.
  2. Nisi jasan...no dobro. Urednistvo je pod naputak VAZNA OBAVIJEST bilo jasno....cudim se tvojoj observaciji....totalno neprimjerenoj.
  3. Stovani, U covjeku nikad dosta naivnosti i gluposti, ali eto, meni sada dolazi osvjescenje sa nizom upita koliki sam mozda bio glupan. Necu dugo...pokusati cu dati samo kratke natuknice...molim savijet prije nego angaziram odvjetnika. - Rastavio sam se ali i imam sina iz bivseg braka. Bivsoj zeni je pripao stan jer zivi sa sinom - moja volja. Prosle godine ozenio sam se za stariju zenu (10 god. od mene) i de facto bio na ulici. Tada, prosle godine, moj otac darovnim ugovorom daje mi 1/4 stana, 1/4 mome sinu a 1/2 ostaje njemu. Stan je tako i proknjizen na opcinskom sudu u zemljisnom odjelu - dobio sam takav i vlasnicki list. Taj postupak je obavljen prije moje nove zenidbe. - Zenim se prije tocno godinu dana te u nakani stjecanja vlasnistva nad stanom, kod biljeznika (nakon sto sam stupio u brak) radimo novu biljeznicku ispravu u kojoj doslovce pise: stan u cijelosti pripada mojoj (drugoj) supruzi imenom i prezimenom, a moj sin ce za njegovu 1/4 stana biti isplacen 50.000 eura te isplatom moja supruga (druga) stupa u vlasnicki posjed cijelog stana. Isplata je neki dan izvrsena, sada se samo ceka porezni ured radi naplate poreza i stan je njen u cijelosti. Mene tu vise nema ni u inicijalima ! - Godinama sam vozio automobil svoga oca (prilicno velik i skup) pa tako je i osiguranje u najvisem nivou. Darovnim ugovorom (bez placanja poreza) pripao je meni, obavljeno i ovjereno je sve u Ministarstvu financija. Ali kada sam ga htio registrirati na sebe, osiguranje (Euroherc) odbilo je prihvatiti na mene bonus od 50% jer je izasao neki novi propis, uz napomenu da ja isto tako taj darovani automobil mogu darovati svojoj (drugoj) supruzi koja vec ima bonus od 50% od bivseg automobila. To sam i uradio - tako je i registriran - dakle - vise nemam niti auto. - Nakon svega ovog gore navedenog, posljednjih dana primjecujem, kako bi se kazalo malo po malo, da sam izigran te ako ne budem "dobar" mogu izletjeti iz stana....da sad ne lamentiram razmirice sa mojom suprugom. Molim savjet. Da li sam prevaren a ako jesam kome da se obratim ? Da li odvjetniku, da li Drzavnom odvjetnistvu...kome?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija