Jump to content

misko

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nije problem da ime deteta stoi u kupoprodajnom ugovoru?
  2. dali je mogu da bankovna garancija na svoje ime iskoristiti kao ulog u nekom drustvu?
  3. Ja mislim da je najbitnije ono sto je napisano u ugovoru.
  4. Na kraju zakljucak je da ne zanci da ako je ugovor solemniziran onda je to ovrsna isprava??? Mora da u ugovoru navedes da to pretstavlja ovrsna isprava-klauzula???
  5. ja mislim da i ovaj drugi odgovara za sve!
  6. definitivno ako mislis da je to profitabilni biznis najbolje bi bilo da ti budes osnivac te firme!
  7. interesuje me u kojem clanku i u koji zakon pise da d. ne mora imati zaposlenih? Ja znam da mora, e sad da to niko ne radi ako na pocetku nema pare ne radi, ali ako ima minimum prijavi upravitelja toga drustva!?
  8. Modesty4 je totalno u pravu, ako stan nije na njihovo ime upisan onda treba ostavinski postupak za da se prebaci taj stan na njihovo ime ( odnosno na njegova supruga posto je on umro) i tek onda da startujes neki drugi postupak...
  9. Sta menja kad bi morala da platis 5.000 eura ili 5.000 eura u kunima po srednjem tecaju.....??? Kad je pitanje oko kamata na cash potrazivanje onda se racuna od dospijeca iznosa!!!
  10. Da bude jasnije - cilj mi je da nadzem neki osnov iz Evropske konvencija zbog propusti u istrazi i zbog time sto istraga nikad nije zavrsena a prosli su 8 godina.....i da idemo u Strazbur.....
  11. A treba da angaziram odvjetnik ili mogu to sam? dali ce mi dozvolit uvid u predmetu?
  12. Pocnimo ovako- Public prosecutor, poceo je istrazivati jedan slucaj-ubistvo dvije osobe. Nakon 5god. familije zrtava nema nikakve informacije zasto nema jos donjeta odluka o istrazi, pokrenice se obvinitelni akt ili se istraga zaustavlja!!! Imajte u predvid (nema dokaze) ali pretpostavka je da su zlocin uradili neki drzavni organi.... Kako moze da se pomogne da se zavrsi ta istraga? Koje vrste aktivnosti je potrebna da se preduzme???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija