Jump to content

gitagita

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani forumaši, u nastavku prenosim Odluku o izdavanju potvrda o podmirenju obveza prema Općini Bistra podnositeljima Zahtjeva za upis djece u Dječji vrtić Kapljica: ODLUKU o izdavanju potvrda o podmirenju obveza prema Općini Bistra podnositeljima Zahtjeva za upis djece u Dječji vrtić Kapljica Članak 1. Podnositelji zahtjeva za upis djece u Dječji vrtić Kapljica mogu ostvariti pravo upisa ako je vlasnik stambenog prostora koji se nalazi na adresi na kojoj je prijavljeno dijete za koje se podnosi zahtjev i barem jedan njegov roditelj podmirio obveze za komunalnu i grobnu naknadu, potrošnju vode i druge obveze prema Općini Bistra. Članak 2. Ovlašćuje se Jedinstveni upravni odjel Općine Bistra za izdavanje Potvrda o podmirenju obveza prema Općini Bistra podnositeljima Zahtjeva za upis djece u Dječji vrtić Kapljica u Poljanici Bistranskoj. Članak 3. Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se u Službenom glasniku Općine Bistra. Općinski načelnik Krešimir Gulić Da li je moguće i u skladu sa zakonom da dijete ne možete upisati u vrtić ukoliko dugujete recimo 480 kn za vodu ili da ne možete dobiti subvenciju za prijevoz učenika srednje škole? Bila bih zahvalna ako bi mi netko to malo bolje objasnio.
  2. Dragi forumaši, što mislite o negativnim bodovima na pismenom ispitu? Postoji li negdje neki zakon o ocjenjivanju na visokim učilištima ili svaki profesor može svojevoljno određivati hoće li koristiti negativne bodove u ocjenjivanju pismenog dijela ispita?
  3. Hvala Cigo, tako sam nekako i mislila postupiti, no nikako mi nije bilo jasno je li dovoljno objašnjenje trenutna gospodarska sitacija u državi. Hvala još jednom!
  4. Štovani korisnici foruma, radim u ustanovi u kojoj se nije promijenio broj djece od prošle godine nego se čak i povećao. Poslodavac mi je ponudio izmijenjeni ugovor o radu sa smanjenom satnicom obrazlažući to trenutnom gospodarskom situacijom u državi. Da li je trenutna gospodarska situacija u državi valjani razlog za ponudu takvog ugovora i kako se može dokazati nepromijenjenost opsega posla? Hvala svima koji odgovore kakvim savjetom!
  5. Da li me poslodavac moze prisiliti da potpisem zapisnik sa sastanka i da li mi je u tom slucaju duzan dati kopiju zapisnika?
  6. dragi forumaši, zapravo imam nekoliko pitanja. Zanima me da li je u redu zakazivanje sastanaka van radnog vremena i to tri sata nakon završetka smjene svakoga tjedna (svi putujemo 20 - 30 km do radnog mjesta)tako da u ta tri sata niti ne odlazimo kućama i da li je u redu određivanje pauze radniku zadnjih pola sata radnog vremena, a jednom od radnika pauza je prvih pola sata radnog vremena?! Tko je tu lud?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija