Jump to content

zec18

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav svima, zanima me, jel neko ima ovakvi slučaj, ili savjet nekog tko se bolje u to razumije. Trenutno sam redovni student Proizvodnog strojarstva na Veleučilištu u Varaždinu(ostala su mi još 4 ispita). Poslije završnog ispita želio bih se prebaciti na FSB, dali je to moguće, kak ide procedura i sve vezano uz to.. HVALA
  2. Pozdrav ljudi. Imam jednu ''slatku'' brigu. Naime, na racun uplačena mi je plaća, i nakon toga podigao sam sav iznos. Taj iznos mi se nije oduzeo s računa i nije zabilježena nikakva isplata na taj dan.Nakon toga ponovo sam podigao iznos s računa. Zanima me da li je moguće da banka traži povrat novca,iako ta transakcije nije nigdje zabilježena. hvala.
  3. s izvarednog studija se možeš upisati na redovoti kod nas u vž-u s mojim prijateljem je bio takvi slučaj.naravno redoviti uz plaćanje za školarine.a za ostalo nazovi u zg i pitaj..
  4. Redovni sam student strojarstva i živim u Varaždinu.Danas na parkingu taman kad sam se vraćo s bankomata tip iz Crtorada mi je isprintal kaznu..kao da sam ja ostao predugo a nisam platio kaznu.. Kazna je 100kn. Iskustva s takvim kaznama, rok je za platiti 8dana, dali platiti, žaliti se, ili ? hvala
  5. Redovni sam student strojarstva i 24.7.2008g imao sam prometnu nesreću. Vozeći s ispita prema kući,započeo sam pretjecanje vozila,i nakon što sam već krenuo u pretjecanje nisam bio uvjeren da je dovoljan razmak između mene i auta koji mi direktno dolazi u susret na lijevoj traci,te sam odustao od pretjecanja i htip se vratiti natrag na desnu traku.Pri tome,pri naglom skretanju izletio sam s ceste,prevrnu se,i oštetio tablu jednog privatnika.Nastala je šteta na mojem vozilu kao i na tabli. Ovih dana dobio sam riješenje od suda,tj kaznu.Pošto sam bio kriv,protivno čl.70 st.1 t.4 Zakona o sigurnosti prometa na cestama kažljivo po čl. 70.st. 3 istog članka a u vezi s člankom 293 st.1 istog Zakona kaženjen sam s novčanom kaznom u iznosu od 2.100,00kn i troškovi prekrešajnog postupka u iznosu od 420 kn. Nije mi oduzeta vozačka dozvola. Prilikom skrivanja nesreće,nisam imao alkohola,a pošto sam student i nemam primanja jednostavno ne mogu platiti tu kaznu. Dali mi predlažete žalbu i što u njoj napisati ? Dali mi predlažete dobrotvorni rad ili nešto slično? evo imam 8 dana za razmisliti pa se nadam i vašoj pomoći.. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija