Jump to content

lela123

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Neno! Znači tebe je pitala po starom ZUP-U, ovo su pitanja po starom, nisu li? Malo me muče presude i sastav vijeća u upravnom postupku?
  2. Čestitam svima na današnjem prolasku ispita, a i usput zahvaljujem na pitanjima, nadam se da će nam koristiti. I ja isto idem u subotu na ispit i sva sam u komi jer kao i pepeljuga2 što više učim manje znam i sve mi se pomješalo. Danas je na ispitu bila i moja prijateljica ali je nažalost pala. Ona mi kaže da sve pitaju i najmanje sitnice. I još za kraj, Neno hvala Ti za skripte od pomoći su mi, i još jednom ti čestitam i nadam se da ćemo i mi ostali tako proć u SUBOTU!!! Lijep pozdrav i vidimo se
  3. Pozz! Ja radim u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti gdje spada školstvo, kultura, šport...Ako netko zna što je na pismenom iz športa bila bih mu zahvalna da mi se javi.
  4. Pozdrav svima! Molim vas jeli tko imao poseban dio ŠPORT????? U panici sam Znam što trebam učiti, ali neznam što bi moglo biti na pismenom. Molim vas odgovor!!!!!!
  5. Pozz! Javite kako je bilo jer ja idem 15.05. Sretno!
  6. Pozdrav! Molim te možeš li i meni poslati te skripte iz ZUP-a, bila bih ti zahvalna! danijela_hecimovic@net.hr Lijep pozdrav!
  7. Jesi li učila po knjizi ili skripti?
  8. ČESTITAM na položenom ispitu!!! Mene čeka učenje i panika , srećom Vi što ste položili date nam nade barem meni
  9. MOLIM VAS dali je netko možda polagao posebni dio ŠPORT!? Što je bilo na pismenom? Molim pomoć SRETNO SVIMA
  10. Čestitam WiWi, i hvala na obavijesti kakva su pitanja. Meni je na seminaru bilo ok ali i zbilja je glava kao globus od svih tih podataka. Nadam se da ću i ja to riješiti još uvijek čekam poziv. Lijep pozdrav!!!
  11. Drži se sutra,sigurno ćeš položit i obavezno javi kako je bilo jer i mene čeka uskoro to. Čekam poziv, idem u ponedjeljak na seminar možda će što pomoći. SRETNO i DRŽI SE
  12. Tanja-Tanja čestitam na položenom ispitu! Molim te ako možeš poslati mailom skripte, bila bih Ti zahvalna! Što si polagala za poseban dio? Lijep pozdrav e- mail: danijela_hecimovic@net.hr
  13. Hay! Da li je netko dobio skriptu, ako je, MOLIM VAS proslijedite. MOLIM, MOLIM! danijela_hecimovic@net.hr
  14. Čestitam na položenom ispitu!!!! Molim te da i meni pošalješ skriptu na e-mail danijela_hecimovic@net.hr bila bi Ti jako zahvalna. Lijep pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija