Jump to content

pokemon

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postovani, molila bi Vas ako mi mozete pomoci i dati informaciju sto je potrebno za otvaranje rent a car agencije? Koji dokumenti, otvaranje tvrtke i sl. Unaprijed hvala.
  2. Evo ovako da ukratko opisem situaciju.Na trecoj sam godini strucnog studija turistickog poslovanja na ekonomiji.Dakle zadnja godina.Upisala sam sve predmete i jedino neupisan mi je ostao taj Zavrsni rad.Nije mi jasno da li je uopce moguce da mi samo taj zavrsni rad ostane za slijedecu godinu u ljetnom semestru da ga pisem jer bezveze gubim tu godinu? Nadam se da jos netko ima slicnog iskustva i da mi moze pomoc u ovoj situaciji.... Unaprijed hvala i pozdrav.
  3. Poštovani, evo tek sam se registrirala na ovoj stranici jer mi treba jedna informacija. Nadam se da ćete razumjeti moj problem i da ću vam ga uspjeti objasniti. Pripremite se za poduže čitanje. Prije pet godina na obiteljskom zemljištu počela je gradnja kuće. Sve dozvole su pribavljene i počelo se s radom. No umjesto konobe počela su se raditi dva apartmana i to je prijavljeno inspekciji. Inspekcija je napisala kaznu koja je nakon nekog vremena i plaćena. Nakon toga općina je odlučila donijeti prostorni plan i time je stopirana gradnja. Načelnik općine već pet godina trubi da se strpimo i da će to biti ubrzo doneseno. Ali godine prolaze.... Ono što mene zanima je: Da li postoji mogućnost da po zakonu postoji nekakav maksimalan vremenski rok u kojem općina MORA donijeti taj plan? (npr. da plan neke općine treba biti donesen u roku od npr 6 godina, ne više od toga). Da li se može nešto napraviti u ovoj situaciji? A da nije samo čekanje ...........
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija